The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

Alles over Halo Infinite

De verwachting is dat in de herfst van 2021 Halo Infinite beschikbaar zou moeten zijn. Daarmee zou het zesde deel van de Halo reeks uit moeten komen met de nieuwe Xbox Series X. De game komt ook uit voor pc en de Xbox One. Ook keert in Halo Infinite een speciaal persoon terug die dood werd gewaand: Master Chief.

2021 Halo Infinite

Xbox zelf spreekt over het ‘holiday season’ van 2021 voor de release van Halo Infinite. De game moet tegelijk uitkomen met de Xbox Series X, de nieuwste generatie Xbox console. Dus al is het nog niet helemaal zeker, houdt de herfst van 2021 aan als release. Als het moment dan daar is, ga je er weer vele uren voor zitten. Dan maak je een sprong in de tijd en ga je verder waar het verhaal van de Halo reeks naar toe geleid heeft.

Master Chief

Master Chief geland op een planeet.

Na een wat onstuimig begin in de trailer zien we hoe er een signaal gedetecteerd is. Wanneer het beslagen raam schoon wordt geveegd zien we een groen harnas van een Spartan in de ruimte zweven. Wanneer hij binnengehaald is en de ogen open gaan horen we dat hij Chief genoemd wordt. Master Chief is terug. Het ruimteschip begint te schudden, de vijanden zijn er weer. Master Chief, die zegt get ready en je gaat de tegenstanders tegemoet.

Knallen met vrienden

Spartan squad klaar voor de strijd.

Ga je samen met je vrienden de monsters te lijf? Of jaag je jouw vrienden liever het groene harnas in door ze in te maken? Halo Infinite speel je samen met je vrienden in de co-op-mode en multiplayer. Ook vecht je tegen andere spelers of clans in de verschillende online game modes. Zo maak je zelf de keuze of je AI-gestuurde monsters in gaat maken of dat je voor die eerste plek van het online leaderboard gaat.

Grafische vereisten voor pc

Grafische kaart pc

De minimum eisen voor Halo Infinite wat betreft videokaarten zijn al bekend gemaakt: een AMD Radion R9 380 of NVIDIA GeForce GTX 960 2GB. Maar omdat gamers vaak op zoek zijn naar de mooiste instellingen, is hier een gerucht. De Xbox Series X is uitgerust met een videokaart die ray tracing ondersteunt. Dat in combinatie met het feit dat deze nieuwe Xbox gereleased wordt met Halo Infinite, lijkt het een geloofwaardige aanname om te geloven dat er in Halo Infinite ray tracing is. Wil je de mooiste grafische instellingen? Dan heb je waarschijnlijk een videokaart nodig die ray tracing ondersteunt.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.802 beoordelingen