The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Giovanni

Alles over Halo Infinite

De verwachting is dat in de herfst van 2021 Halo Infinite verschijnt. Dan zou het zesde deel van de Halo reeks uit moeten komen voor de nieuwe Xbox Series X. De game komt ook uit voor pc en de Xbox One. In Halo Infinite keert een speciaal personage terug die dood werd gewaand: Master Chief. Zodra de game beschikbaar is, koop je hem meteen bij Coolblue.

Halo Infinite Xbox Series X

0 / 5 sterren
0 reviews
Voor Xbox Series X | Shooter, actie | 1 speler
64,99
pre-order
  • Op de Xbox Series X speel je deze game in 4k met 60 frames per seconde, wat zorgt voor grafische pracht én een hoge reactiesnelheid.
  • De uitgebreide verhaallijn rondom Master Chief zorgt voor vele uren speelplezier.
  • Door ray tracing geniet je van haarscherpe beelden, zodat je volledig opgaat in het Halo universum.
  • Microsoft lanceert de gratis multiplayer versie voor Xbox los van deze singleplayer game.

Release Halo Infinite 2021

Xbox zelf spreekt over de fall (herfst) van 2021 voor de release van Halo Infinite. De multiplayer wordt free-to-play en krijgt multiplatform crossplay ondersteuning. Als het moment dan daar is, ga je er weer vele uren voor zitten. Dan maak je een sprong in de tijd en ga je verder waar het verhaal van de Halo reeks naar toe geleid heeft.

Master Chief

Master Chief geland op een planeet

Na een wat onstuimig begin in de trailer zien we hoe er een signaal gedetecteerd is. Wanneer het beslagen raam schoon wordt geveegd zien we een groen harnas van een Spartan in de ruimte zweven. Wanneer hij binnengehaald is en de ogen open gaan horen we dat hij Chief genoemd wordt. Master Chief is terug en gaat het avontuur aan met een nieuwe, vrouwelijke AI. Het ruimteschip begint te schudden, de vijanden zijn er weer. Master Chief zegt 'get ready' en je gaat de tegenstanders tegemoet.

Knallen met vrienden

Spartan squad klaar voor de strijd.

Ga je samen met je vrienden de monsters te lijf? Of jaag je jouw vrienden liever het groene harnas in door ze in te maken? Halo Infinite speel je samen met je vrienden in de co-op-mode en multiplayer. Ook vecht je tegen andere spelers of clans in de verschillende online game modes. Zo maak je zelf de keuze of je AI-gestuurde monsters in gaat maken of dat je voor die eerste plek van het online leaderboard gaat. De cross-gen lancering betekent dat je als pc gamer ook speelt met vrienden die een Xbox One of Xbox Series X|S bedienen.

Kortere laadtijden

Ga op in het verhaal van Halo Infinite

Volgens Microsoft genieten Xbox Series X spelers van een geoptimaliseerde versie van het spel. De ontwikkelaar belooft tot 4K resolutie bij 60 frames per seconde in campaign mode en sterk verminderde laadtijden. Doordat je meer frames per seconde ziet, is de gameplay nóg vloeiender en dynamischer dan normaal. Op deze manier ga je op in het verhaal zoals je ook zou mogen verwachten van next-gen gaming.

Grafische vereisten voor pc

Grafische kaart pc

De minimum eisen voor Halo Infinite wat betreft videokaarten zijn al bekend: een AMD Radion R9 380 of NVIDIA GeForce GTX 960 2GB. Maar omdat gamers vaak op zoek zijn naar de mooiste instellingen, is hier een gerucht. De Xbox Series X is uitgerust met een videokaart die ray tracing ondersteunt. Dat in combinatie met het feit dat deze nieuwe Xbox gereleased wordt met Halo Infinite, lijkt het een geloofwaardige aanname dat er in Halo Infinite ray tracing is. Wil je de mooiste grafische instellingen? Dan heb je waarschijnlijk een videokaart nodig die ray tracing ondersteunt.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.035 beoordelingen