The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Giovanni

Alles over de HTC Vive Pro

Met de komst van de HTC Vive Pro staat virtual reality officieel niet meer in de kinderschoenen. De Vive Pro Full Kit met draadloze adapter is de nieuwe standaard voor een realistische VR ervaring, zowel zakelijk als privé. De Pro Eye doet hier nog een schepje bovenop met eye tracking. Wij vertellen je alles over de HTC Vive Pro brillen.

HTC Vive Pro 2 nu beschikbaar

HTC Vive Pro 2

De HTC Vive Pro 2 is nu ook beschikbaar. Deze next level VR bril is verbeterd in vrijwel ieder gebied vergeleken met de HTC Vive Pro. Lees alles over de HTC Vive Pro 2 via de link hieronder.

HTC Vive Pro Full Kit

2880 x 1600 AMOLED beeldscherm | Geschikt voor pc of laptop | Geschikt voor brildragers
1.199,-
op voorraad
  • Met de verstelbare hoofdband zet je de bril stevig op je hoofd.
  • Door het gezichtsveld van 110 graden ervaar je geen dode hoeken.
  • Je plaatst de verstelbare lenzen recht voor je ogen voor scherp beeld.
  • Alleen geschikt voor een pc met een GTX 1060 videokaart of hoger.

HTC Wireless Adapter Full Pack

Geschikt voor Vive en Vive Pro | Draadloos | Bereik van 6 x 6 meter
419,-
tijdelijk uitverkocht
  • Met deze adapter heb je geen last meer van kabels.
  • Je beweegt je vrij in een ruimte tot 6 x 6 meter.
  • Zonder tussentijds opladen speel je tot 2,5 uur achtereenvolgens.
  • De meegeleverde PCIe kaart moet je eerst in je pc inbouwen.

Wat is de HTC Vive Pro?

Vive Pro VR bril

HTC heeft met de Vive Pro een aantal van de ergernissen van zijn voorganger de wereld uit geholpen. Zo zijn de microfoon en de koptelefoon al in de headset verwerkt. Ook verstel je de hoofdband van de Vive Pro gemakkelijk. De spreiding van het gewicht maakt de bril comfortabeler, zodat je deze langer draagt. In VR ervaar je scherpe beelden dankzij de hoge resolutie van 2.880 bij 1.600 pixels. Hierdoor is de bril ook geschikt voor zakelijk gebruik.

Waarom kies je voor de HTC Vive Pro Full Kit?

Met de HTC Vive Pro Full Kit haal je alles uit je VR bril

Met de Full Kit vergroot je het draagcomfort van je VR bril en ga je meteen draadloos aan de slag. Doordat je een aansluitadapter krijgt, heb je geen kabels meer nodig. Ook game je zonder aparte koptelefoon dankzij de ingebouwde speakers. Met de verstelbare lenzen stem je de VR bril eenvoudig af op jouw zicht. Het basestation, de bril en de controllers communiceren vloeiend met elkaar. Zo haal je het maximale uit je VR ervaring.

Wat is de HTC Vive Pro Eye?

De sensoren en lenzen van de Vive Pro

Met de Vive Pro Eye maak je de game ervaring nog realistischer door eye tracking. De speciale VR bril volgt jouw oogbewegingen nauwkeuriger dan de Vive Pro. Zo mik je nog preciezer en ontsnapt geen enkele tegenstander aan je zichtveld. Verder geeft de Vive Pro Eye de delen waar je je tijdens een spel op richt mooier weer. Dit komt doordat de bril deze gericht rendert. Net als bij de Vive Pro verstel je de lenzen eenvoudig, zodat je altijd gefocust blijft.

Conclusie

Ben je nieuwsgierig naar VR en heb je geen strak budget? Dan is de Vive Pro met draadloze ontvanger de beste manier om met VR aan de slag te gaan. Bedien je de bril het liefst zo nauwkeurig mogelijk? Til jouw game ervaring dan naar een nog hoger niveau met de Vive Pro Eye. Houd er rekening mee dat de de VR brillen geschikt zijn voor een pc of laptop met minimaal een GTX 1060 videokaart.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 16.842 beoordelingen