The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

Alles over de Nintendo Switch Lite

Er is al even een nieuwe versie van de Nintendo Switch beschikbaar, namelijk de Lite. Deze Switch Lite is kleiner, handheld en goedkoper. Dat maakt de toch al razend populaire Switch, misschien nog wel interessanter. Deze Lite neem je namelijk makkelijker mee voor onderweg. Dan speel jij overal je favoriete Nintendo games, zoals in de trein, achterin de auto of in het vliegtuig.

Nintendo Switch Lite Geel

  • Compacter dan de 'normale' Nintendo Switch.
  • Verkrijgbaar in geel, grijs, turquoise en een Pokémon editie.
  • Batterij gaat iets langer mee.
  • Niet aan te sluiten op TV.
  • Joy-Cons zitten vast en ondersteunen geen Rumble, voor games als 1 2 Switch heb je een extra losse controller nodig.

Nintendo Switch Lite

De Lite is kleiner, goedkoper en handheld. En dat is heel goed nieuws voor wie onderweg gamet. Zo speel jij urenlang in de trein, het vliegtuig of op de achterbank van de auto. Naast dat het de reis een stuk leuker maakt, speel jij als eerste alle games uit van je vrienden. Deze Nintendo koppel je niet aan de tv, zoals wel mogelijk is met de originele Switch.

Welke games speel je op de nieuwe Switch?

Spelen Nintendo Switch Lite

Zoals gezegd is de Lite handheld, wat wil zeggen dat hij niet te koppelen is aan de televisie. Dat betekent dat iedere game die in handheld mode te spelen is, ook te spelen is op de Lite. Klassieke games van Nintendo zoals Super Mario Odyssey, Mario Kart en Super Smash Bros zijn gewoon te spelen net als vele andere titels. Jij vermaakt je dus vele uren op de Nintendo Switch Lite.

Koppel Joy-Cons

Samen spelen met Joy-Cons

Wil je samen spelen op de Lite? Of een game spelen die niet handheld ondersteund wordt maar wel met Joy-Cons te spelen is? Koppel dan de Joy-Cons aan de Switch Lite. Dan speel je samen Mario Kart op de achterbank van de auto.

Switch Lite Pokémon editie

Pokémon editie Switch Lite

De Nintendo Switch Lite is er standaard in 3 kleuren: turquoise, grijs en geel. Máár voor de Pokémon liefhebber komt er ook een Pokémon editie van de Lite. Deze speciale editie is grijs en bedrukt met de legendarische Pokémon van de nieuwe Sword en Shield editie. Die Lite heeft dan ook de speciale naam: Nintendo Switch Lite Zacian and Zamazenta. Zo speel jij Pokémon Sword en Shield in stijl. Op de speciale editie speel je natuurlijk ook andere games van Nintendo.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.773 beoordelingen