The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Release: Powerbeats Pro

De maand april van 2019 was nog maar net begonnen of Beats kondigde de Powerbeats Pro aan. Het nieuwe model is de opvolger van de Powerbeats 3 en heeft dan ook een aantal nieuwe functies. Zo zijn er verschillende dingen aangepast voor een betere luisterervaring.

Volledig draadloos

Volledig draadloos

De grootste en meest opvallende verandering die Beats heeft doorgevoerd in de nieuwe Powerbeats, is dat de oordopjes nu volledig draadloos zijn. Er hangt geen kabel meer langs je lichaam of in je nek, waardoor je tijdens het sporten volledige bewegingsvrijheid hebt. Je hoeft niet bang te zijn dat de oordopjes snel uit je oren vallen dankzij de verstelbare oorhaken.

De H1 chip zorgt voor een snelle verbinding

Sportoordopjes

Een nieuw design zorgt ook voor de nodige veranderingen aan de binnenkant. Zo heeft Beats samen met Apple de H1 chip in de Powerbeats Pro geïmplementeerd. Deze chip zorgt ervoor dat de oordopjes binnen enkele seconden verbinding maken met jouw Apple apparaten. Ook maak je door deze chip gebruik van spraakbesturing via Siri. Zeg ''Hey Siri'' en je bestuurt je Apple telefoon via de oordopjes met je stem.

Automatisch op pauze

Slimme functies

De nieuwe oordopjes van Beats krijgen er ook een slimme functie bij. Wanneer je één van de oordopjes uit je oor haalt, gaat de muziek meteen op pauze. Zo hoef je niet eerst handmatig de muziek te stoppen wanneer iemand tegen je begint te praten.

Snel opladen

Sportoordopjes

Op het gebied van batterijduur levert de Powerbeats Pro wel in vergeleken met zijn voorganger. Het nieuwe model heeft een batterijduur van 9 uur, vergeleken met de 12 uur van de Powerbeats 3. Wel heb je 24 extra uren in de oplaadcase zitten bij de Pro. Het opladen gaat ook snel: na 15 minuten opladen maak je voor 4,5 uur gebruik van de oordopjes.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 17.090 beoordelingen