The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jimmy

Aangekomen: De Samsung Galaxy Tab S3

Samsung heeft sinds 2014 elk jaar een variant van de Galaxy Tab S tablet uitgebracht, en volgens de geruchten stond er voor 2017 weer een nieuw model op de planning. Dat klopte helemaal, want in februari werd de Samsung Galaxy Tab S3 aangekondigd. Op deze pagina vertel ik je graag meer over de nieuwste tablet van Samsung.

Het uiterlijk

Samsung Galaxy Tab S3 achterkant

De Samsung Galaxy Tab S3 is het vlaggenschip van Samsungs Android tablets. Met een 9,7 inch scherm is het de logische opvolger van de Galaxy Tab S2 9,7 inch. De Tab S3 heeft een glazen behuizing met een aluminium frame. Het sAMOLED beeldscherm heeft een resolutie van 2048 x 1536, net als de S2. De S3 heeft wel een HDR paneel, waarop een groter kleurenspectrum beschikbaar is. Dit zorgt voor mooiere kleuren tijdens het kijken van films en series.

De specificaties

gamen op de Samsung Galaxy Tab S3

Verder beschikt de Samsung Galaxy Tab S3 over een krachtige Snapdragon 820 quad core processor voor het bewerken van foto's en video's en het spelen van wat games. Dit gaat gepaard met 4 GB werkgeheugen voor multitasken en 32 GB flashgeheugen voor al je apps. Het flashgeheugen breid je eenvoudig uit met een micro SD kaart.

  • Aankondiging: 26 februari 2017
  • Release datum: 31 maart 2017

Wat dachten we te weten?

Samsung Galaxy Tab S3

De verwachting is dat de Android tablet iets meer gaat lijken op de Galaxy S telefoonlijn. Het formaat zal met 9,6 inch iets kleiner zijn dan de Tab S2. De behuizing zal dunner zijn waardoor het geheel ook lichter aanvoelt. Ook gaan er geruchten dat de micro usb aansluiting vervangen wordt door usb c. De S3 zal weer een geheugenkaartlezer en een AMOLED scherm hebben. De Galaxy Tab S3 zal waarschijnlijk op 26 februari 2017 worden aangekondigd in Barcelona.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.192 beoordelingen