The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Alle geruchten over de Samsung Galaxy Buds+

Net als Apple heeft Samsung haar eigen variant van volledig draadloze oordopjes op de markt gebracht; de Samsung Galaxy Buds. En waar Apple met de AirPods Pro aan kwam zetten, komt Samsung binnenkort met een opvolger voor hun oordopjes. In dit artikel lees je alle Samsung Galaxy Buds+ geruchten op een rijtje.

Wel of geen noise cancelling?

Het grootste Samsung Galaxy Buds+ gerucht dat online rondging, was die over noise cancelling. De nieuwe oordopjes van Samsung zouden over noise cancelling beschikken, een technologie die storende omgevingsgeluiden en ruis dempt. Geen gek gerucht, aangezien steeds meer oordopjes in het bezit zijn van deze technologie. Een tijd lang leek het aannemelijk dat de oordopjes noise cancelling zouden krijgen, maar volgens de meest recente berichtgeving van SamMobile is dit niet het geval.

Langere batterijduur

Een batterijduur van 6 uur voor de oordopjes en van 7 uur voor de case is best lang voor volledig draadloze oordopjes. Maar volgens de geruchten niet lang genoeg voor Samsung. Daarom is de batterijcapaciteit bijna verdubbeld ten opzichte van de voorganger, waardoor de Samsung Galaxy Buds+ geen 6 uur batterijduur hebben, maar 12.

Betere belkwaliteit

Met de oordopjes van Samsung is het mogelijk om te bellen dankzij de 2 ingebouwde microfoons, maar dit werd door sommigen niet altijd als even prettig ervaren. Daarom heeft Samsung volgens de geruchten besloten om het aantal microfoons te verdubbelen naar 4, waardoor je beter te verstaan bent tijdens een telefoongesprek.

Andere kleur

Het design van de Samsung Galaxy Buds+ zal niet tot weinig verschillen van zijn voorganger. Wanneer de oordopjes uitkomen zullen ze dus niet ver uit je oren steken en zal de case nog steeds makkelijk in je broekzak passen. Wel verschijnt er een nieuwe kleur die de plaats gaat innemen van de gele oordopjes, namelijk lichtblauw.


© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 13.874 beoordelingen