The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Richard

Alles over de Samsung Portable T5 SSD

De opvolger van de populaire T3 is officieel een feit: de Samsung Portable SSD T5. Waar zijn voorganger al een in aluminium omhulde krachtpatser is, doet de Samsung Portable SSD T5 er een schepje bovenop dankzij de usb 3.1 ondersteuning van de 2e generatie. Daarnaast is de SSD nu verkrijgbaar in meerdere kleuren: glanzend zwart en donkerblauw.

Samsung Portable SSD T5

Draagbare externe ssd | Schokbestendige metalen behuizing | Inclusief beveiligingssoftware
79,-
op voorraad
  • Dankzij de hoge snelheden is de T5 wel 20% sneller dan zijn voorganger.
  • Je beveiligt al je bestanden via de strenge AES 256-bit versleuteling.
  • Sluit de T5 direct aan via usb c of de meegeleverde usb a kabel.

Sneller en veiliger

Snelle ssd

Sneller dan zijn voorganger

De T3 was met een overdrachtssnelheid van 450MB/s al een snelheidsduiveltje, de Samsung Portable SSD T5 is de overtreffende trap. Deze nieuwe reeks schijven heeft namelijk een schrijfsnelheid van 540 MB/s en is daarmee 20% sneller dan de T3. Een 4K film, je verzameling reisfoto's en het overzetten van andere grote bestanden doe je in een mum van tijd. Een bestand van 5GB is namelijk verwerkt in 10 seconden.

Veilige ssd

Beveiligd tegen internetgevaren

De Samsung Portable SSD T5 heeft geavanceerde beveiliging ingebouwd: AES 256 bit encryptie. Dit is een moeilijke term, maar het betekent dat elk bestand op je Samsung schijf versleuteld wordt met een praktisch onkraakbare code. Hier merk je zelf niks van. In deze tijd van ransomware, malware en virussen weet je daarom zeker dat al jouw bestanden veilig zijn tegen indringers. Bovendien stel je ook een wachtwoord in. Dit werkt op Windows, macOS en Android apparaten. Krijgt iemand jouw schijf in handen, dan kunnen ze niet bij je bestanden zonder het wachtwoord in te voeren.

Licht en compact

Lichte ssd

De Samsung Portable SSD T5 is met 51 gram net zo licht als 2 AA batterijen. Ook is de SSD ongeveer even groot als een pakje speelkaarten. De SSD past daarom makkelijk in je tas om mee te nemen. En valt deze van een keertje van de tafel? Geen zorgen, de schijf is valbestendig tot 2 meter. Je hoeft je ook geen zorgen te maken de kabel van de schijf niet in je computer past, want Samsung levert, naast een usb c kabel, ook een usb c naar usb a kabel mee. Dit is de usb kabel met de vertrouwde rechthoekige stekker. Zo gebruik je hem ook voor computers die nog geen usb c hebben.

Bekijk de Samsung Portable SSD T5

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze kleine en snelle externe SSD's?© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.428 beoordelingen