The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Laurence

3 beweringen over Samsung The Frame televisies

The Frame van Samsung beschikt naast een uniek ontwerp over een aantal handige technieken. Je krijgt bijvoorbeeld toegang tot de Art modus. Hiermee toon je schilderijen of foto's op het scherm wanneer je geen tv kijkt. Nieuwe functies staan garant voor beweringen en geruchten. Zo zou de Art modus voor een hoog energieverbruik zorgen. Ik heb de belangrijkste beweringen op een rijtje gezet en uitgezocht wat wel en wat niet klopt.

Een foto of schilderij lijkt net echt

Foto of schilderij

Door de 4K ondersteuning zien foto's of schilderijen er scherp en gedetailleerd uit. Toch heb je bij een standaard 4K tv in een donkere kamer snel door dat je naar een digitaal plaatje kijkt. Dit komt doordat het scherm duidelijk oplicht. Daarom beschikt deze tv over een ingebouwde sensor die de schermhelderheid aanpast naar de kamer. Als het donker wordt, dimt het scherm automatisch. Op deze manier zorgt de tv ervoor dat de afbeelding altijd zo realistisch mogelijk wordt weergegeven.

Niet van een normale lijst te onderscheiden

Niet te onderscheiden van een normale lijst

Door de stijlvolle lijst valt The Frame nauwelijks op tussen de accessoires die aan je muur hangen. Alleen de kabels verraden dat er geen kunstobject of foto, maar tv in de kamer aanwezig is. Samsung lost dit grotendeels op door een One Connect Box en Invisible Cable mee te leveren. Hiermee verbind je via 1 dunne kabel al je randapparatuur met de tv. Om de bedrading helemaal onzichtbaar te maken, moet je een gat in de muur boren om hem onopvallend weg te leiden. Daarnaast moet je de tv nog op het stopcontact aansluiten.

Door de Art modus verbruikt de tv veel energie

Art modus

Omdat de tv geen zwart scherm maar foto's of schilderijen toont, is het logisch dat je denkt dat de tv veel energie verbruikt. In de realiteit valt dit best mee. Het 55 inch model beschikt over energieklasse A en de 65 inch variant heeft zelfs klasse A+. De ingebouwde sensor detecteert of er wel of geen activiteit in de kamer is. Als er niemand aanwezig is, gaat het scherm automatisch uit. Hiermee voorkom je dat de tv onnodig veel energie verbruikt. Bovendien is het energieverbruik in de Art modus een stuk lager dan in de reguliere tv modus.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.695 beoordelingen