The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Mascha

Somfy Domotica

Maak je huis slim met Somfy en bedien apparaten op afstand met een app op je smartphone of tablet. Regel de verlichting, bestuur zonwering, rolluiken of gordijnen op afstand of automatisch. Of houd je huis in de gaten via beveilingssensoren en camera's. Hoe het precies werkt? Wij leggen het aan je uit.

Altijd in verbinding met je huis

Altijd in verbinding

Alle producten van Somfy bedien je met de gebruiksvriendelijke Somfy-app. Laat de gordijnen 's ochtends automatisch opengaan, zet een lamp aan of uit of schakel de beveiligingssensoren in en houd je huis op afstand in de gaten; slechts een paar voorbeelden wat met de app allemaal mogelijk is. Benieuwd hoe het eruit ziet? Download de gratis Somfy-app voor Android of iOS en bekijk alle mogelijkheden via de demomodus.

Start met de Tahoma Box

Tahoma Box

Als je je huis slim wilt maken met Somfy, begin dan met een Tahoma Box of Somfy Starterpakket. De Tahoma Box is het basisstation van Somfy en de schakel tussen het internet (je smartphone/tablet) en je Somfy producten. Een Tahoma Box is eenvoudig naar wens uit te breiden met maximaal 50 Somfy RTS-producten, 5 Somfy IP-camera's, 20 sensoren en 100 Somfy homecontrol-producten.

Somfy Smart Home Starterspakket Connected Lighting

Somfy startpakket

Het Somfy Smart Home Starterspakket Connected Lighting bestaat uit een Tahoma Box en 2 op afstandbedienbare stekkers. Steek de stekkers in het stopcontact, sluit er een lamp op aan en bedien ze met de Somfy app, waar je ook bent. Schakel apparaten aan of uit, laat lampen op vaste tijden aan- en uitgaan of stel scenario's in voor bijvoorbeeld werkdagen of het weekend. Zo wek je de indruk dat er iemand thuis is. Dit starterspakket is eenvoudig uit te breiden met meer producten voor verlichting, toegang of beveiliging.

Somfy alarmsysteem

Somfy alarmsystemen

Met een Somfy alarmsysteem ontvang je een e-mail of pushbericht op je telefoon. Het systeem is eenvoudig uit te breiden met bewegingsmelders en camera's voor de beveiliging van meerdere ruimtes. Kijk bijvoorbeeld mee in je huis via de IP-camera, of sluit automatisch de rolluiken en schakel de lamp aan bij een beweging in de tuin. Uiteraard is het mogelijk om het starterspakket uit te breiden met Somfy producten voor licht en toegang.

Honeywell Evohome en Philips Hue

Somfy TaHoma werkt samen met Honeywell EvoHome en Philips Hue. Koppel de Honeywell EvoHome slimme thermostaat en Philips Hue lampen aan de TaHoma box en bedien via 1 app alle slimme apparaten in huis.

Mascha
Artikel van:
Mascha Domoticaspecialist.


© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.224 beoordelingen