The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Tamara

Specialisten Review van de Bose Noise Masking Sleepbuds

De Bose Noise Masking Sleepbuds zijn bijzondere oordoppen. Deze oortjes produceren geluiden die je slaap moeten verbeteren. Ik ben benieuwd naar de gehele ervaring. Zitten de oordopjes wel prettig met slapen, storen de geluiden mij niet en slaap ik echt een hele nacht door? In dit artikel lees je mijn bevindingen over de Sleepbuds.

Eerste indruk

Noise masking sleepbuds Bose

De verpakking van de Sleepbuds vind ik er chique uitzien. Wanneer ik het doosje openmaak, zit er een rond metalen oplaadcase in. De deksels schuif ik omhoog open om de earbuds eruit te halen. Het ziet er allemaal erg mooi uit. De earbuds voelen comfortabel aan. Ik kan niet wachten om ze te gaan testen.

Installatie: zo gepiept

Installeren Bose sleepbuds

De installatie van de Sleepbuds ging super eenvoudig. Ik download de Bose sleep app op mijn smartphone. Hierin start ik de installatie. Ik sluit de oplaadcase aan op het netstroom en schakel Bluetooth in op mijn smartphone. In de app verschijnt een melding dat de sleepbuds gekoppeld zijn. Zo zijn ze klaar om te gebruiken.

De app in gebruik: geluidvariaties

geluidsopties Bose sleepbuds

In de Sleep app op mijn smartphone kies ik met welk geluid ik in slaap wil vallen. Ik heb de keuze uit 10 geluiden: ritselende bladeren, een waterval, regengeluid, een air conditioner, een vliegtuigcabine, de golven van de zee, een kampvuur en nog 3 soorten kalm geluid. Ik kies voor een van de kalme variaties, want de natuurgeluiden vind ik maar niets. Het is prettig dat je meerdere keuzes hebt. Voor iedereen is er wel een geschikt geluid.

De app in gebruik: extra opties

volume Bose sleepbuds

Het volume regel je eenvoudig via de app. Ik vind zelf dat de earbuds wel vrij hard kunnen. Gelukkig geeft de app hierbij een melding dat het geluid zo hard staat dat de earbuds niet alleen slaapverstorende geluiden tegenhouden, maar wellicht ook belangrijke geluiden zoals een alarm of huilende baby. Ik zet het geluid op een minimaal volume. Verder handig aan de app vind ik dat je een wekker in kunt stellen. De wekker gaat af via de Sleepbuds. Zo hebben andere mensen in huis geen last van jouw wekker.

Draagcomfort: slaapcomfort

Draagcomfort Bose sleepbuds

Ik was erg nieuwsgierig naar het draagcomfort van de oortjes tijdens het slapen. De oortjes zijn klein en de clips, die de oortjes op zijn plek houden, zijn zacht. Ik kon gerust op mijn zij slapen zonder last te hebben van de earbuds. Ik merkte haast niet dat ik ze in had.

Meegeleverde accessoires: handig

Bose sleepbuds accessoires

Naast de meegeleverde case waar je de oortjes in kunt bewaren en meenemen, worden er nog meer accessoires meegeleverd. Wat super fijn is, zijn de verschillende maten oortips waardoor ze gegarandeerd goed blijven zitten. Ook wordt er een usb kabel en oplader meegeleverd.

Conclusie

Noise masking | Bluetooth | Wekkerfunctie
279,-
niet meer leverbaar

Ik had eigenlijk geen verwachtingen en ging blanco dit product testen. Een technisch hoogstandje, vond ik zo. De installatie ging snel en de app is eenvoudig in gebruik. Het is prettig dat je uit meerdere geluidsfragmenten kunt kiezen, een handige opberg- en oplaaddoos in één hebt en meerdere maten dopjes. De earbuds zitten daardoor ook comfortabel tijdens het slapen. Wanneer je last hebt van slaapproblemen kunnen de Sleepbuds je meer rust geven waardoor je slaap verbetert. Ik ben benieuwd hoe dit product zich gaat ontwikkelen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.339 beoordelingen