The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Specialisten review van de House of Marley Redemption ANC

Met de nieuwe oordopjes van House of Marley luister je naar muziek terwijl omgevingsgeluid gedempt wordt. Verder hebben deze oordopjes nog een aantal andere interessante dingen. Wat wij van het product vinden lees je in onze House of Marley Redemption ANC review.

House of Marley Redemption ANC

In ear | 5 uur batterijduur | Noise cancelling
165,99
niet meer leverbaar
  • Door het gebruik van duurzame materialen is House of Marley een milieuvriendelijke keuze.
  • Actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis.
  • De oordopjes zijn waterbestendig, waardoor je er ook mee sport.
  • De noise cancelling van deze oordopjes dempt het geluid minder goed dan de noise cancelling van koptelefoons.

Eerste indruk van de House of Marley Redemption ANC

Product uitpakken

Het eerste wat mij altijd opvalt bij de producten van House of Marley is het kenmerkende uiterlijk. Dat is bij deze oordopjes niet anders; de oplaadcase en de earbuds hebben de bamboe afwerking die we kennen. Deze afwerking ziet er keurig uit en is gemaakt van duurzame materialen en FSC goedgekeurd bamboehout. Dit maakt de producten van House of Marley altijd een milieuvriendelijke keuze.

Aardige noise cancelling voor oordopjes

Noise cancelling testen

Niet alleen koptelefoons, maar ook oordopjes beschikken steeds vaker over noise cancelling. Zelf ben ik nooit groot fan van noise cancelling oordopjes, maar de House of Marley Redemption ANC weet mij positief te verrassen. Op kantoor hoor ik de hard pratende collega’s nog wel, maar wel met een flinke demping. Bij een iets minder luidruchtige omgeving hoor ik echt minder van mijn omgeving. Een goede ontwikkeling voor oordopjes.

Zacht geluid

Muziek luisteren

Het eerste waar ik tegenaan loop bij het geluid van de oordopjes is het zachte geluid. Ik verbind ze aan m’n iPhone, maar ik merk dat mijn favoriete nummers niet goed tot hun recht komen. Pas wanneer ik de volumebegrenzing van m’n telefoon uitschakel, kan ik genieten van muziek. Het geluid blinkt verder niet heel erg uit op gebieden als de lage en hoge tonen, maar het fijne is dat vrijwel iedere muziekstijl goed weergegeven wordt. Van Nederlandse hiphop tot dance muziek, ieder nummer klinkt zoals het hoort.

Oordopjes steken iets uit

Oordopjes in oren

Wanneer ik de oordopjes in m’n oren doe, zie en voel ik dat ze iets uitsteken aan de zijkant. Dit is niet heel erg aangezien de zijkant niet zwaar is, wat normaliter voor minder draagcomfort zou zorgen. Het draagcomfort is namelijk prima, alleen zijn de verschillende maten oordopjes minder voor mij bestemd. Maat S is te klein en maat M iets te groot. Het zou fijn geweest zijn als House of Marley nog 2 extra maten had meegeleverd.

Automatisch op pauze

Oordopjes uit oren halen

Een leuke functie die deze oordopjes hebben, is dat de muziek automatisch op pauze gaat wanneer je een van de 2 oordopjes uit je oren haalt. Wanneer je deze weer in je oor doet, gaat de muziek verder. Een toffe functie als deze werkt, en bij de House of Marley Redemption ANC werkt hij 9 van de 10 keer goed. Dit had iets beter gekund, maar al met al is het een zeer goed uitgewerkte functie.

Conclusie

In ear | 5 uur batterijduur | Noise cancelling
165,99
niet meer leverbaar

De House of Marley Redemption ANC oordopjes weten mij op een paar vlakken positief te verrassen. Zo is de noise cancelling beter dan ik in eerste instantie verwachtte en komt het geluid bij verschillende genres goed tot zijn recht. Tot slot is de keuze voor House of Marley ook milieuvriendelijk, gezien de duurzame materialen die worden gebruikt.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.554 beoordelingen