The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over sporthorloges en activity trackers

Je bent op zoek naar een sporthorloge of activity tracker. Door de vele mogelijkheden kan de zoektocht naar de beste voor jou soms lastig zijn. Maar wij helpen je graag hierbij. In verschillende artikelen delen wij onze specialistische kennis zodat jij gemakkelijker de juiste keus maakt. We geven je informatie en advies over de functionaliteiten en waar je op moet letten bij het uitzoeken van een sporthorloge of activity tracker. Bovendien geven we je ook graag tips over het gebruik van je nieuwe gadget.

Advies bij het kiezen van een sporthorloge

Een sporthorloge helpt je bij het ondersteunen van je trainingen en prestaties. Maar waar moet je nu op letten bij het kiezen van zo'n horloge? In onderstaande artikelen geven wij je graag advies hierover.

Advies bij het kiezen van een activity tracker

Activity trackers

Activity trackers maken je bewuster van je gezondheid en motiveren je om meer te bewegen. Waar je op moeten letten bij het kiezen van een activiteitstracker lees je in onderstaande artikelen.

Apps voor je sporthorloge of activity tracker

Fitbit app

Je haalt alles uit je sporthorloge of activity tracker door het gebruik van de bijbehorende app op je smartphone of tablet. Lees de onderstaande artikelen voor meer informatie over de verschillende apps.

Activity trackers vergelijken

Fitbit

Vind je het lastig om te kiezen tussen populaire activity trackers? Wij doen niets liever dan producten testen en met elkaar vergelijken. Onze bevindingen vertellen we je in onderstaande artikelen.

Sporthorloges vergelijken

Sporthorloges vergelijken

In onderstaande artikelen vergelijken we sporthorloges met elkaar. Zo maak jij goed geinformeerd een keuze wanneer je twijfelt tussen 2 modellen.

Overig advies

Wil je meer weten over het optimaal meten van je hartslag? Of over andere functionaliteiten van sporthorloges en activity trackers zoals een gps sensor? Lees dan deze artikelen.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 42.131 beoordelingen