The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Donato

Hoe maak ik een stereo paar met JBL connect?

Als je 2 exemplaren van de JBL Flip 4 of de JBL Pulse 3 hebt, verander je ze eenvoudig in een stereo paar. Op deze manier klinkt je muziek ruimtelijker. In de onderstaande stappen leg ik je uit hoe je dit doet.

In het kort

Wat ga ik doen? Een stereo paar maken van 2 JBL Bluetooth speakers Hoe lang duurt het? 5 minuten Wat heb ik nodig? 2 exemplaren van de JBL Flip 4 of 2 exemplaren van de JBL Pulse 3, een smartphone waar de JBL Connect app op is geïnstalleerd.

Stap 1: koppel de speakers met de JBL Connect functie

Stap 1: koppel de speakers met de JBL Connect functie

Koppel de speakers aan elkaar, zodat ze hetzelfde geluid afspelen.

Stap 2: open de JBL Connect app

Stap 2: open de JBL Connect app

Open de JBL Connect app op je smartphone. Deze app vind je tussen de andere apps op je smartphone. Je herkent de app aan het oranje icoon met het Connect logo.

Stap 3: kies welk model je gaat koppelen

Stap 3: kies welk model je gaat koppelen

Je ziet nu een lijst met verschillende modellen JBL speakers. Tik jouw model aan om het juiste menu te openen.

Stap 4: tik op Stereo

Stap 4: tik op Stereo

Je ziet nu beide speakers naast elkaar in het scherm. Hieronder zie je 2 knoppen. Tik op Stereo om stereofunctie te activeren. De app laat nu zien dat de speakers in stereo gekoppeld zijn. . Tik op de 2 pijltjes om dit om te draaien.

Je bent klaar

De speakers zijn nu als stereo paar ingesteld. Om de stereokoppeling op te heffen en ervoor te zorgen dat de speakers precies hetzelfde afspelen, tik je op Party. Wanneer je bij een derde speaker in de buurt op de Connect+ knop drukt, wordt de stereokoppeling verbroken en schakelen de speakers over op Party mode.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 41.139 beoordelingen