The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucinda

Apple iPad Air (2019) voor werk of studie

Apple iPad Air (2019) is een geschikte iPad voor studenten of voor zakelijk gebruik. Deze iPad is lichter dan een laptop en neem ik daarom gemakkelijk mee in mijn tas. Met Apple Pencil (1e generatie) markeer ik belangrijke citaten en via de tablethoes met toetsenbord typ ik net zo comfortabel als op een MacBook. In dit artikel leg ik uit hoe ik Apple iPad Air (2019) voor mijn studie of werk gebruik.

Apple iPad Air (2019)

  • 10,5 inch standaard Retina scherm
  • Multitasken met 2 apps tegelijk
  • Compatibel met Apple Pencil 1
699,-
op voorraad
  • Dankzij de A12 Bionic chip gebruik ik Apple iPad Air om apps soepel naast elkaar te gebruiken.
  • Met Apple Pencil (1e generatie) maak ik aantekeningen in documenten en neem ik grafieken en modellen nauwkeurig over.
  • iPad Air (2019) is slanker en lichter dan een laptop, waardoor ik hem gemakkelijker meeneem in mijn tas.
  • Apple Pencil (1e generatie) is niet standaard meegeleverd en schaf ik daarom los aan.

Multitasken

Browsen op iPad Air 2019

Op Apple iPad Air (2019) heb ik via het Dock toegang tot bestanden en apps die ik het meest gebruik. Zo heb ik mijn meest recente documenten snel weer geopend. Met Split View zet ik 2 apps naast elkaar open. Zo overleg ik bijvoorbeeld via FaceTime met een collega of studiegenoot tijdens het maken van een opdracht. Apps lopen daarbij niet vast en openen snel dankzij de A12 Bionic chip.

Tekstverwerken

iPad Air 2019 met toetsenbord

Korte notities of berichten typ ik gemakkelijk op het digitale toetsenbord van Apple iPad Air (2019). Maar voor het typen van verslagen of het maken van aantekeningen tijdens een hoorcollege tik ik liever op een écht toetsenbord. Daarom sluit ik een bluetooth toetsenbord of tablethoes met toetsenbord aan om comfortabeler te typen.

Apple Pencil

Apple Pencil iPad Air 2019

Met Apple Pencil (1e generatie) markeer ik de tekst die écht belangrijk is in mijn samenvatting. Of tijdens een vergadering maakt ik notitites naast een verslag. Ik gebruik Apple Pencil in combinatie met Apple iPad Air (2019) om modellen en grafieken over te nemen. Dankzij de drukgevoelige punt teken ik namelijk gemakkelijk dunne en dikke lijnen.

Documenten beheren

Documenten beheren iPad Air 2019

Mijn documenten heb ik op Apple iPad Air (2019) altijd bij me. Via iCloud sla ik al mijn bestanden, foto's, video's en notities veilig op. Daardoor bekijk ik documenten op Apple iPad die ik thuis op mijn iMac gemaakt heb. Een document vergeten te printen? Geen probleem. Ik haal alles namelijk vliegensvlug op mijn iPad scherm tevoorschijn.

Onderweg

Apple iPad Air 2019

Dankzij het slanke formaat past Apple iPad Air (2019) gemakkelijk in mijn tas en neem ik hem overal mee naartoe. Om op school of werk te komen, zit je misschien regelmatig in de trein. In die tijd lees ik graag nog even mijn samenvatting voor het tentamen door of beantwoord ik wat mails van mijn collega's. Onderweg naar huis gebruik ik Apple iPad Air om te ontspannen en kijk ik de nieuwste aflevering van mijn favoriete serie.


© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 12.848 beoordelingen