The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Mascha

Amazon Alexa & Sonos

De Sonos One en Sonos Beam werken haarfijn met Amazon Alexa samen. Zodra je Amazon Alexa in je Sonos speaker of soundbar integreert, breekt er een nieuw spraakbesturingstijdperk voor je aan. Wat je allemaal kunt doen, lees je op deze pagina.
Alexa op je Sonos speaker

Alexa op je Sonos speaker

Sonos en Alexa werken goed met elkaar samen. Download de Alexa-app op je smart device. Koppel in de Alexa-app het Sonos en Alexa account aan elkaar. Als deze koppeling helemaal tot stand is gekomen, ben je klaar om je Sonos speaker via je stem aan te sturen. Op het moment dat je Alexa (en dus je Sonos) om je favoriete nummers vraagt, heb je een streamingsdienst nodig die compatibel is met je Alexa account. Muziekdiensten als: Spotify en Amazon Music Unlimited zijn op dit moment compatibel met Alexa en Sonos.

Sonos Alexa commando's

Sonos Alexa commando's

Koppel meer Sonos speakers aan Amazon Alexa en je creëert je eigen multiroom audio. Plaats bijvoorbeeld een Sonos speaker in de woonkamer, keuken en kinderkamer. Geef voor elke ruimte een eigen commando voor je gewenste muziekgenre. "Alexa, play Bon Jovi's greatest hits on spotify in the living room." of "Alexa, play kinderen voor kinderen in the kids room." Het is natuurlijk ook mogelijk om 1 playlist in het hele huis af te spelen. Zo zing je, waar je ook bent, luidkeels mee.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.339 beoordelingen