The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Tips na aankoop

Je computer is uit de verpakking en het is tijd om aan de slag te gaan met je aankoop. Ook hierbij helpen we je graag verder. Wil je bijvoorbeeld weten hoe je Windows 10 installeert? Hoe je een screenshot maakt of je zoekgeschiedenis wist? Hieronder lees je tips en trucs die het werken met je computer een stuk makkelijker maken.

Windows 10 installeren

Windows 10 startmenu op Lenovo laptop.

Het eerste wat je nieuwe computer vraagt, is om Windows 10 te installeren. De stappen en opties die tijdens de installatie voorbij komen, lees je terug op deze adviespagina.

Taal toetsenbord wijzigen

Hand op toetsenbord laptop.

Tik je een apenstaartje in op je toetsenbord en zie je een heel ander teken op je scherm tevoorschijn komen? Dat is een bekend probleem. De oplossing hiervoor lees je op deze pagina.

Een screenshot maken

Coolblue website op beeldscherm MacBook.

Een screenshot is een 'foto' van je beeldscherm. Om een grappige foto door te sturen of een belangrijk document vast te leggen. Hoe je een screenshot maakt, dat lees je op deze pagina.

Zoekgeschiedenis wissen

Zoekgeschiedenis wissen Safari browser MacBook.

Wil je niet dat een ander ziet welke websites je allemaal hebt bezocht? Dan wis je je zoekgeschiedenis. Voor de meestgebruikte browsers leggen we uit hoe je dat doet.

Een e-mailadres aanmaken

MacBook en hand met espresso mokje.

Een digitaal postvak, je kunt vandaag de dag eigenlijk niet meer zonder. Op deze pagina leggen we stap voor stap uit hoe je bij Hotmail en bij Gmail een e-mailadres aanmaakt.

Ergonomisch werken

Man bekijkt in ergonomische houding achter bureau Coolblue website op beeldscherm.

Maak je lange uren aan je bureau, dan wil je daar natuurlijk geen stijve nek of kromme rug aan overhouden. Lees hier hoe je in 3 stappen ergonomisch aan het werk gaat.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.024 beoordelingen