The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

3 tips voor gamen op je smartphone

Al sinds Snake in de vroege jaren 90 weten we dat mobiel gamen een goede manier is om een treinreis, saaie les of de zoveelste familiedag door te komen. Om het meeste uit je mobiele games te halen heb ik 3 tips voor je verzameld.

Speel met oordopjes

Fortnite spelen

Of je nou van de muziek wilt genieten of je tegenstanders aan wilt horen komen, met een goed paar stereo oordopjes kom je een heel eind. De muziek van games is ontworpen om je het spel in te trekken zonder je af te leiden, dus ga gerust op in de epische muziek van bijvoorbeeld mobiele RPG's. Draadloos of bekabeld, als je onderweg Fortnite of PUBG mobile speelt helpt een goede set oorjes met het plaatsen van voetstappen en schoten.

Speel met een bluetooth controller

Bluetooth controller

Mobiele games zijn sinds de opkomst van steeds grotere touchscreens en snellere processoren mooier en ingewikkelder geworden. Sterker nog, PUBG en Fortnite leveren bijna precies dezelfde ervaring als op de PC en PS4. Omdat je smartphone scherm relatief klein is wil je zoveel mogelijk van de game zien. Een bluetooth controller biedt hiervoor de uitkomst. Een draadloze bluetooth controller maakt lopen en mikken makkelijker terwijl je het overzicht van het hele scherm behoudt.

Zorg dat je een powerbank bij je hebt

Gamen met powerbank

Mooier, sneller en dorstiger: een beetje moderne mobile game snoept aardig wat weg van een volle accu. Zorg dus dat je onderweg een powerbank bij je hebt, zodat je tijdens of na het spelen weer snel over een volle accu beschikt. Met een powerbank met aanzienlijk meer capaciteit dan de accu van je telefoon ben je voor een paar tientjes klaar voor langere speelsessies en loop je geen Chicken Dinner of Victory Royale mis vanwege een lege een batterij.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.802 beoordelingen