The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Tim

5 Tips om meer uit de Samsung Flip te halen

De Samsung Flip is uitermate geschikt voor vergaderingen en brainstormsessies. In dit artikel geef ik je 5 tips over hoe je de Flip het best kunt gebruiken.

Gebruik de Samsung Flip om te brainstormen

De Samsung Flip is handig bij elke presentatie, maar ook bij brainstormsessies met je team. Laat alle deelnemers bijvoorbeeld een week van tevoren al hun ideeën noteren en opsturen, zodat je ze eenvoudig verzamelt en ordent op de Flip. Met alle input op 1 scherm wordt brainstormen een stuk makkelijker. Bovendien komt de discussie zo veel sneller op gang en zorg je dat de input ook weer leidt tot nieuwe ideeën.

 • Bereid je brainstormsessie eenvoudig voor met je hele team.
 • Alle input bij elkaar op 1 scherm.

Houdt de discussie op gang

Samsung Flip brainstorm aantekeningen

Door te schrijven, ideeën toe te voegen of juist te schrappen en aantekeningen te maken zorg je ervoor dat het hele denkproces in kaart wordt gebracht. Ondersteun je discussie door voor- en tegenargumenten overzichtelijk tegen elkaar af te zetten. Zo hou je overzicht en maak je de voor- en nadelen voor elke gesprekspartner inzichtelijk. Bovendien ben je doordat je de Flip gebruikt direct aan het notuleren: Je stuurt je aantekeningen en conclusies direct na de vergadering door naar alle deelnemers. Daardoor is het hele proces inzichtelijk voor iedereen, ook als collega's niet bij de vergadering konden zijn.

 • Brainstormen en direct notuleren.
 • Stuur al je aantekeningen direct door.

Wees creatief

Samsung Flip brainstorm

Met de Samsung Flip laat je je creativiteit de vrije loop. Bewerk van tevoren of tijdens de presentatie afbeeldingen, omcirkel belangrijke datapunten in grafieken en laat je collega's opzetjes maken voor een ontwerp van je nieuwste product. Met de meegeleverde pen teken je alsof je met potlood op papier werkt. Je wisselt met een druk op de knop tussen verschillende kleuren, pendiktes en -stijlen.

 • Teken alsof je op papier werkt.
 • Pas ontwerpen eenvoudig aan.
 • Wissel snel tussen verschillende kleuren en stijlen.

Stel vragen

Samsung Flip notities

Hoe meer vragen je stelt, hoe meer je er kunt beantwoorden en hoe beter je ergens over nadenkt. Zo kom je samen met je collega's tot het beste eindresultaat. Schrijf je ideeën, vragen en antwoorden op en verbindt ze aan elkaar door lijnen te trekken. Door gebruik te maken van de Samsung Flip raak je al deze vragen en antwoorden nooit meer kwijt, zodat je op een later moment altijd nog eens terug kunt kijken.

 • Geen notitieblaadjes meer nodig.
 • Raak je notities nooit meer kwijt.

Maak een samenvatting

Samsung Flip aantekeningen

Door na afloop van een vergadering een samenvatting te maken van je slides en aantekeningen en die door te sturen, geef je iedereen die aanwezig was bij de vergadering een helder overzicht en weet je zeker dat iedereen op de hoogte is van de conclusies.

 • Stel je hele team op de hoogte van de uitkomst van je meeting.
 • Het hele denkproces blijft bewaard.

Samsung Flip

55 inch | 3840 x 2160 resolutie | Touch screen flipboard
2.489,-
niet meer leverbaar

Vergader en presenteer efficiënter met de Samsung Flip, een digitaal 55 inch 4K flipboard. Geef presentaties en maak aantekeningen terwijl je bezig bent. Door de hoge resolutie zie je beelden haarscherp, ook als je vlakbij het scherm staat.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.867 beoordelingen