The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Bob

5 tips voor het spelen van Harry Potter: Wizards Unite

Drie jaar na het grote succes van Pokemon Go komt Niantic met een nieuw spel. In Harry Potter: Wizards Unite verken je de magische wereld van Harry Potter, gewoon met je Dreuzeltelefoon. Wil je weten welke smartphone je nodig hebt voor Harry Potter: Wizards Unite en wat je moet doen om een lege batterij te voorkomen? Lees dan deze handige tips.

1. Neem onderweg een powerbank mee

Harry Potter Wizards Unite powerbank batterij

Een volle batterij is belangrijk. Je wilt je ontdekkingsreis in de wereld van Harry Potter: Wizards Unite liever niet onderbreken om thuis je telefoon op te laden. Neem daarom een powerbank mee, zodat je ook onderweg kunt opladen. Voor deze situatie is een kleine powerbank van tussen de 5.000 mAh en 10.000 mAh ideaal. Die powerbanks zijn vrij klein en licht en passen makkelijk in je zak. Toch laad je je smartphone er minstens 1 keer mee op.

2. Gebruik de juiste smartphone

Harry Potter Wizards Unite smartphone

Wizards Unite werkt op bijna alle smartphones. De vereisten zijn namelijk dat je toestel draait op minimaal Android 5 of iOS 10 en 2 GB werkgeheugen heeft. Alleen echt oude toestellen hebben dat niet. Ben je toe aan een nieuwe smartphone en speel je graag dit soort spellen? Dan is het belangrijk om bij het kiezen van een telefoon te letten op de batterijduur. Met een smartphone met een batterijduur van "Zeer Goed" of "Uitstekend" hoef je niet steeds te stoppen om op te laden.

3. Bescherm je telefoon met een hoesje

Harry Potter Wizards Unite telefoonhoesje met valbescherming

Als je wild zwaaiend met je toverstaf/telefoon de stad onveilig maakt, is er een kans dat je toestel een keer valt. Je kan dan "Reparo!" roepen wat je wilt, maar met een gebarsten scherm moet je toch echt naar een reparateur. Bescherm je smartphone daarom met een telefoonhoesje. Let goed op of je hoesje valbescherming heeft. Zulke hoesjes zijn extra stevig en beschermen daardoor niet alleen tegen krassen, maar ook tegen valschade.

4. Laad je smartphone op met een snellader

Harry Potter Wizards Unite smartphone batterij snel opladen

Schijnt buiten de zon, maar is je telefoon net leeg? Dan wil je niet te lang wachten tot je batterij weer vol zit. Met de juiste snellader heeft je telefoon na een half uur opladen genoeg energie voor een paar uurtjes spelen. Het is net magie, maar dan op wetenschappelijke basis. Opladen gaat het snelst met een snellader van hetzelfde merk als je smartphone. Zorg anders dat je voor Android smartphones een Quick Charge oplader koopt en voor Apple toestellen een Power Delivery oplader.

5. Bespaar batterij en data met de juiste instellingen

Harry Potter Wizards Unite instellingen aanpassen batterijbespaarder

Het aanpassen van de instellingen van Wizards Unite kost weinig moeite, maar levert veel op. Ten eerste is het handig om " Batterijbespaarder" aan te zetten, helemaal als je batterij leeg dreigt te raken. Daarnaast download je via "Download alle benodigdheden" zo'n 2 GB aan data als animaties, audio en skins. Als je dat niet doet, download je die tijdens het spelen via mobiele data. Door alles van tevoren op je mobiel te zetten, gaat je databundel een stuk minder snel leeg.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 18.116 beoordelingen