The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Gaby

4 tips voor jouw Somnox Slaaprobot

Je hebt een Somnox Slaaprobot gekocht en wil hem natuurlijk direct uitproberen. Voor je met jouw nieuwe aanwinst aan de slag gaat, heb ik een aantal tips voor je. Zo is het bijvoorbeeld handig om de doos te bewaren en te weten hoe je de slaaprobot aan de Somnox app koppelt. Met deze 5 tips haal je alles uit jouw slaaprobot.

Tip 1: bewaar de doos

Bewaar de verpakking Somnox

Het is aan te raden om de doos te bewaren. Om jouw slaaprobot uit te pakken, schuif je de doos uit de omdoos. Zo houd je een omhulsel en een kartonnen wiegje over. Hier berg je jouw slaaprobot veilig in op tijdens het opladen of als je hem mee op vakantie neemt. Ook als je de app opnieuw installeert heb je de doos nodig. Je moet de barcode op de doos namelijk scannen om in te loggen in de Somnox app.

Tip 2: koppel hem aan de app

Somnox slaaprobot koppelen aan de app

Voor je met jouw slaaprobot aan de slag gaat, is het van belang dat je de Somnox app downloadt. Deze vind je gewoon in de appstore. Om jouw slaaprobot te koppelen aan de app, heb je de barcode op de doos en een bluetooth verbinding nodig. Met de barcode log je in, waarna je een aantal persoonlijke vragen beantwoordt. Met bluetooth verbind je de robot vervolgens met je telefoon en hij is klaar voor gebruik.

Tip 3: vergeet hem niet op te laden

Opladen van jouw slaaprobot

Stopt jouw slaaprobot ineens met ademhalen? Geen paniek, waarschijnlijk is de batterij leeg. De slaaprobot gaat ongeveer 3 nachten mee, hierna is het tijd om hem aan de oplader te leggen. Het duurt zo’n 4 uur voor de slaaprobot volledig is opgeladen. Als je hem toch vergeten bent op te laden, moet je een nachtje zonder hem slapen. Hij werkt namelijk niet als hij aan de oplader zit.

Tip 4: je krijgt 2 verschillende stekkers

Verschillende stekkers slaaprobot

De oplader bestaat uit 3 onderdelen: de oplader, een Europese stekker en een Amerikaanse stekker. Het is mogelijk dat de Amerikaanse stekker aan de oplader is bevestigd. Geen paniek, deze draai je er eenvoudig af om de Europese stekker aan te sluiten. De verschillende stekkers zorgen ervoor dat je hem ook gemakkelijk mee op reis neemt.

Gaby
Artikel van:
Gaby Slaaprobot specialist.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.102 beoordelingen