The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door George

Hoe maak je een TomTom account aan?

Om applicaties te kunnen gebruiken zoals TomTom MyDrive en TomTom MyDrive Connect heb je een TomTom account nodig. MyDrive Connect is een aanvulling op je TomTom navigatiesysteem. Met dit programma werk je ondermeer de kaarten en software bij van je TomTom navigatiesysteem. Ook is het mogelijk om favoriete locaties hierin toe te voegen en deze worden dan gekoppeld aan je TomTom account. In dit artikel leg ik uit hoe je een TomTom account aanmaakt.

In het kort

  1. Via de volgende link: https://www.tomtom.com/nl_nl/account/create
  2. Via MyDrive Connect

Een TomTom account aanmaken

Er zijn verschillende manieren om een TomTom account aan te maken. Hieronder zijn 3 manieren weergegeven.

Via de website van TomTom

Via de volgende link maak je een account aan: www.tomtom.com/nl_nl/account/create/. Vergeet hierbij niet om je naam en e-mailadres in te vullen. Belangrijk is dat je een wachtwoord aanmaakt van minimaal 6 en maximaal 32 leestekens. Op het moment dat je al de gevraagde informatie hebt ingevuld klik je op de button `Maak account aan'.

Via MyDrive Connect

Tijdens het installeren van MyDrive Connect wordt gevraagd om je in te loggen met je TomTom account onder het kopje `Meld je aan bij MyDrive Connect'. Onder het kopje `Heb je nog geen account?' maak je een nieuw account aan. Klik op de button `Maak account aan'. Vergeet ook hier niet om de gevraagde informatie in te vullen. Zodra je alles hebt ingevuld klik je ook hier op de button `Maak account aan'.

Via MyDrive op je smartphone

Als je de app MyDrive downloadt op je smartphone dan heb je ook de mogelijkheid om een TomTom account aan te maken. Zodra je de app hebt gedownload en opent dan kies je voor `Maak account aan'.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.273 beoordelingen