The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Julie

Wat doe je als je TomTom horloge niet oplaadt?

Je hebt je TomTom horloge de hele dag door om je pols gehad en `s avonds wil je deze opladen zodat je de volgende ochtend weer een rondje kunt hardlopen. Je wilt het horloge aansluiten aan je oplaadkabel, maar hij begint niet met opladen. Het kan ook gebeuren dat het horloge wel gaat opladen, maar niet herkend wordt door je computer. In dit artikel laat ik je zien wat de juiste en onjuiste manier is van het koppelen van je sporthorloge aan de oplaadkabel. Zo ren jij de volgende ochtend met je TomTom sporthorloge gewoon je gebruikelijke rondje.

Juist

Om er zeker van te zijn dat het horloge goed oplaadt en contact maakt met je computer, moet je het horloge goed in de houder van de kabel duwen. Zorg ervoor dat de voorste klem van de houder tot de onderkant van de éénknopsbediening is gedrukt. Je weet dat het horloge goed zit wanneer je de houder een klikgeluid hoort maken.

Niet juist

Wanneer het horloge niet oplaadt of geen contact maakt met je computer, betekent dit dat deze niet goed (genoeg) bevestigd is. De contactpunten van de kabel maken dan geen of onvoldoende contact met het sporthorloge zelf. Let er dus op dat je het klikgeluid hoort wanneer je het horloge in de houder plaatst.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.590 beoordelingen