The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Julie

Hoe koppel ik mijn headset aan mijn TomTom horloge?

Heb je een TomTom horloge waar je muziek op kunt opslaan? Dan hoef je je telefoon niet meer mee te nemen om muziek te luisteren tijdens het sporten. Wel heb je hiervoor een bluetooth headset nodig. Hoe je deze koppelt aan je horloge, lees je hier.

Stap 1: Zet de headset in koppelingsmodus

TomTom horloge koppelen

Zorg ervoor dat de headset en het sporthorloge voldoende zijn opgeladen. Vervolgens zet je je headset in koppelingsmodus. Bekijk in de handleiding van jouw headset hoe je dit doet. In veel gevallen is het een knop ingedrukt houden, maar dit verschilt per merk. Bij de headset van TomTom houdt je de middelste knop 5 seconde lang ingedrukt. Het kleine LED lampje bij het rechteroortje knippert dan rood en blauw.

Stap 2: Druk vanuit het beginscherm op de knop omhoog

TomTom horloge connected

Druk vanuit het beginscherm van het horloge op de knop naar boven. Je ziet nu op het scherm dat het sporthorloge aan het zoeken is naar de headset. Zodra de headset en het sporthorloge elkaar gevonden hebben en gekoppeld zijn, hoor je vanuit de headset de stem ''Connected'' zeggen. Vervolgens wordt de muziek afgespeeld.

Let erop dat er geen andere Bluetooth apparaten in de buurt zijn. Je moet rekening houden met ongeveer 10 meter afstand.

Julie
Artikel van:
Julie Horlogespecialist.

© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 17.090 beoordelingen