The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Julie

Hoe zet ik muziek op mijn TomTom horloge?

Niets is fijner dan te sporten op je eigen motiverende muziek. Om die reden heb je ook een TomTom sporthorloge gekocht waar je muziek op kunt plaatsen. Je hebt ongeveer 3 GB ruimte voor muziek, dat zijn zeker 500 nummers. Het kan nogal een puzzel zijn om zelf muziek toe te voegen. Daarom beschrijf ik dat stap voor stap in dit artikel.

In het kort

  1. Maak een afspeellijst op je computer en verbind het horloge met je computer.
  2. Klik in het TomTom MySports Connect hulpprogramma op de muzieknoten.
  3. Voeg de afspeellijst toe aan het horloge.
  4. Selecteer op het horloge welke muziek je wilt beluisteren

Stap 1: Maak een afspeellijst op je computer en verbind het horloge met je computer

Muziek TomTom

Allereerst maak je een afspeellijst of playlist op je computer. Dat kan met behulp van meerdere programma¿s, zoals Windows MediaPlayer of iTunes. Je kan alleen via een computer muziek op het sporthorloge plaatsen, via de app op je smartphone is dit niet mogelijk. Verbind nu het sporthorloge met de computer. Het TomTom MySports Connect hulpprogramma start op. Je ziet nu het beginscherm van het hulpprogramma.

Stap 2: Klik in het TomTom MySports Connect hulpprogramma op de muzieknoten

Muziek TomTom

Klik in de rechterbovenhoek op de muzieknoten. Het scherm met de beschikbare playlists opent nu. Klik in de rechterbovenhoek op de 2 ronde pijltjes. Het TomTom programma gaat nu de computer doorzoeken op afspeellijsten.

Stap 3: Voeg de afspeellijst toe aan het horloge

Muziek TomTom

Iedere afspeellijst wordt in een gekleurd blok weergegeven. Wanneer je de muis hierover beweegt, dan zie je een plusje verschijnen met de tekst ''Voeg toe aan horloge''. Druk op het plusje om de afspeellijsten aan het horloge toe te voegen.

Stap 4: Selecteer op het horloge welke muziek je wilt beluisteren

Muziek TomTom

Nu staat de afspeellijst op het sporthorloge. Wil je gaan sporten en naar muziek luisteren? Ga dan naar het pre-trainingsscherm, druk op de knop naar beneden en selecteer ''Playlists''. Kies hier de afspeellijst die je wil beluisteren tijdens het sporten.

Je horloge ondersteunt de volgende muziekbestandstypen: MP3

Sample rate: 16 tot 48 kHz Bitsnelheid: 8 kbps tot 320 kbps Mono- en stereokanalen en joint stereo

AAC

MPEG2 en MPEG4 AAC-LC en HE-AACv2 worden ondersteund Sample rate: tot 48 kHz Bitsnelheid: tot 320 kbps Mono, stereo en dual mono worden ondersteund Artiest, titel en lengte van het nummer worden niet ondersteund voor AAC*

Julie
Artikel van:
Julie Horlogespecialist.


© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 19.868 beoordelingen