The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Julie

Hoe voer ik een update op mijn TomTom horloge uit?

Voor de TomTom sporthorloges zijn regelmatig nieuwe updates beschikbaar. Zo'n update voorkomt foutmeldingen in het horloge, maakt het gebruik gemakkelijker en zorgt voor meer mogelijkheden. In dit artikel leggen we uit hoe je een update installeert op je TomTom horloge.

In het kort

  1. Sluit het TomTom sporthorloge aan op de computer via de oplaadkabel.
  2. Je krijgt een melding dat er een update beschikbaar is, klik op ''Update''.
  3. De update wordt geïnstalleerd en je bent klaar.
  4. Het horloge start opnieuw op

Een update kan alleen geïnstalleerd worden via de computer. Hiervoor is het belangrijk dat MySport Connect op je computer geïnstalleerd is.

Stap 1: Sluit het TomTom sporthorloge aan op de computer via de oplaadkabel

Sluit de USB kabel van de oplader aan op de USB poort van de computer. Vervolgens sluit je het sporthorloge aan op de oplaadkabel.

Stap 2: Je krijgt een melding dat er een update beschikbaar is, klik op `Update'

Zodra het horloge gekoppeld is aan je computer, opent het TomTom MySports Connect automatisch. Als je in de tussentijd gesport hebt, worden deze gegevens gesynchroniseerd met het TomTom MySports account. Vervolgens wordt weergegeven dat er een update beschikbaar is. Door op ''Updaten'' te klikken, start het proces om het horloge te updaten.

Stap 3: De update wordt geïnstalleerd

De update verloopt nu verder volledig vanzelf. Het is belangrijk dat het sporthorloge door middel van de oplaadkabel verbonden blijft met je computer. Wacht gedulidg tot de paarse cirkel voltooid is. Dit duurt hooguit enkele minuten.

Stap 4: Het horloge start opnieuw op

Wanneer de update is afgerond, krijg je dat op het scherm te zien. Het sporthorloge wordt nu opnieuw opgestart. Op het display is het logo van TomTom te zien (2 handjes). Zolang dit te zien is, laat je het horloge aan de computer liggen. Wanneer op het beeldscherm van het horloge weer het batterij icoontje te zien is, koppel je het horloge los van je computer. De update is nu volledig uitgevoerd.

Julie
Artikel van:
Julie Horlogespecialist.

© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 13.874 beoordelingen