The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door George

De voordelen van de nieuwste update voor TomTom sporthorloges

In september brengt TomTom 2 software updates uit voor een aantal sporthorloges uit hun serie. Met deze software updates krijg je nog meer mogelijkheden tot je beschikking. In dit artikel zet ik de voordelen van de nieuwste updates en de modellen waar deze updates voor beschikbaar voor zijn op een rij.

Fitnessleeftijd

Fitnessleeftijd

Je fitnessleeftijd geeft een indicatie van hoe fit je bent en hoe fit je zou moeten zijn op basis van je leeftijd. Wil je je fitnessleeftijd verlagen? , Gelukkig krijg je via deze nieuwe fuctionaliteit ook de ondersteuning om aan jouw fitheid te werken. Dagelijks kun je punten verdienen met uitgevoerde activiteiten. Hoe meer punten je dagelijks behaalt, hoe sneller jouw fitness leeftijd verbeter. Verder biedt deze functionaliteit ondersteuning om te zien welke inspanningen het meest effectief zijn. Zo weet je wat je moet doen om je fitheid zo gericht en snel mogelijk te verbeteren.

Gepersonaliseerde workouts en auto pauze

Gepersonaliseerde workouts

De nieuwste updates brengen ook de introductie van gepersonaliseerde workouts met zich mee. Tijdens de workout kun je je op verschillende doelen richten, zoals vetverbranding, uithoudingsvermogen, snelheid en kracht. Door je te focussen op één of meerdere van deze doelen en hiermee te variëren leg je het accent van je workout telkens ergens anders. De intensiteit en duur van de gepersonaliseerde workouts worden aangepast op basis van jouw fitness leeftijd en maximale zuurstofopname (VO2) tijdens inspanning.

Notificaties ontvangen

Notificaties ontvangen

Een andere mooie toevoeging van de updates is het ontvangen van notificaties als je een bericht krijgt of wordt gebeld. Zonder je telefoon erbij te hoeven pakken, lees je je berichten en zie je binnenkomende oproepen. Het ontvangen van deze notificaties werkt via de bluetooth verbinding tussen je sporthorloge en je telefoon. Het beantwoorden van een berichtje of het aannemen of weigeren van een telefoongesprek doe je via je smartphone.

Wanneer zijn welke updates beschikbaar?

tomtom updates

De nieuwste updates van TomTom worden gefaseerd uitgebracht. De eerste update is beschikbaar vanaf 8 september 2017 en met deze update worden fitness leeftijd, notificaties ontvangen en auto pauze beschikbaar. De tweede update is beschikbaar vanaf 29 september 2017 en met deze update worden de gepersonaliseerde workouts beschikbaar.

De update is van toepassing voor de volgende modellen:

  • TomTom Spark
  • TomTom Spark 3
  • TomTom Runner 2
  • TomTom Runner 3
  • TomTom Adventurer


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.581 beoordelingen