The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Koen

Meestgestelde vragen Xbox Series X


Meestgestelde vragen

Is de Xbox Series X nog verkrijgbaar? Helaas is de Xbox Series X op dit moment uitverkocht.

Wanneer komt er meer voorraad van de Xbox Series X? Dat weten we zelf ook niet. Bellen of koekjes brengen heeft dus geen zin. We houden je hier wel graag op de hoogte van de laatste updates.

Kan ik de Xbox Series X in de winkel kopen? Helaas is de Xbox Series X niet te koop in onze winkels. Zodra dit verandert, lees je dat hier.

Heeft het zin om de klantenservice te bellen? Helaas kunnen onze klantenservice medewerkers je niet meer vertellen dan hier staat.

Zijn de Xbox Series X en Series S nou echt zo goed? De nieuwe generatie Xbox brengt de krachtigste console en de kleinste console van Microsoft. Speel games in een resolutie tot wel 8K met de Xbox Series X of plaats de Xbox Series S met zijn kleine formaat in dat krappe kastje van je tv meubel. Ook laden je games sneller dan ooit door de krachtige processor en NVMe SSD.

Wat kun je in de tussentijd doen tot jij de Xbox Series X bestelt? Stof je Xbox One games af, want met backwards compatibility speel je ook je oude Call of Duty of de nieuwe FIFA 21 die je op de Xbox One speelt. Oefen die games, zodat je op de Xbox Series X meteen een vliegende start maakt. Je kunt natuurlijk ook 24 James Bond films kijken, de serie The Boys is een aanrader en Slither.io is nog best verslavend...

Komt er nog een nieuwe loting voor de Xbox? Op dit moment kunnen we nog niets zeggen over hoe we de eerstvolgende voorraad van de Xbox Series X en Xbox Series S gaan verkopen. Houd onze update pagina in de gaten of schrijf je in voor via de 'Houd me op de hoogte'-knop.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.120 beoordelingen