The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Julia

Vergelijk de My Shape Screenprotectors

Je hebt de keuze uit verschillende type My Shape screenprotectors wanneer je je schermbescherming laat plaatsen in de winkel. Deze kunststof screenprotectors verschillen onderling qua eigenschappen. Zo heeft de ene een blauw licht filter en is de ander beter bestand tegen vette vingerafdrukken. Met deze vergelijking helpen we je met het kiezen van een screenprotector die het beste bij jouw type gebruik en apparaat past.

Vergelijking My Shape HD Clear, Antibacterial, Anti-Fingerprint en Anti Bluelight

HD Clear Anti-Fingerprint Antibacterial Anti-Bluelight
Prijs € 19,99 € 21,99 € 21,99 € 24,99
Transparantie Uitstekend Standaard Uitstekend Goed
Impact weerstand Uitstekend Uitstekend Uitstekend Uitstekend
Gladheid Goed Uitstekend Goed Goed
Krasbestendigheid Standaard Zeer goed Standaard Standaard
Zelfherstellend Goed Standaard Goed Standaard
Olieafstotend Goed Zeer goed Goed Goed
Blauw licht filter Niet Niet Niet Wel
Antibacterieel Niet Niet Wel Niet
Product ID 876756 876758 876757 876759

Type screenprotectors

My Shape HD clear screenprotector

HD Clear: bijna onzichtbaar

De My Shape HD Clear is de basis screenprotector. Je ziet de screenprotector bijna niet op je scherm door de transparantie. Dankzij het zelfherstellend vermogen verdwijnen oppervlakkige krassen vanzelf. Het is dus niet zo erg dat deze screenprotector slechts standaard bescherming tegen krassen geeft. Vette vingerafdrukken verdwijnen snel van je scherm.

My Shape anti-fingerprint screenprotector

Anti-Fingerprint: geen vingerafdrukken, mat scherm

Deze screenprotector zorgt ervoor dat vingerafdrukken niet zichtbaar zijn op je scherm. Het folie is hierdoor minder transparant dan de andere My Shape screenprotectors. Deze screenprotector van matte folie weerspiegelt niet. Dit is bijvoorbeeld erg handig voor een glanzend camerascherm of als je de telefoon vaak buiten gebruikt. De Anti-Fingerprint screenprotector voelt glad aan, waardoor je je vingers gemakkelijk over het scherm beweegt.

My Shape antibacterial screenprotector

Antibacterial: langer een schoon scherm

Met de My Shape Antibacterial screenprotecor blijft je scherm lang schoon. Deze screenprotector heeft namelijk een speciale laag die ervoor zorgt dat bacteriën zich niet vermenigvuldigen op je scherm. Dit voorkomt ophopingen van viezigheid, wat vlekken tegengaat. Dankzij het zelfherstellend vermogen verdwijnen lichte krassen vanzelf van je beeldscherm. Je ziet deze screenprotector bijna niet op je scherm door de transparantie.

My Shape anti-bluelight screenprotector

Anti-Bluelight: schel blauw licht wordt gefilterd

Deze screenprotector filtert het schelle blauwe licht dat je beeldscherm uitstraalt. Blauw licht kan je hoofdpijn of vermoeidheidsklachten geven, de screenprotector helpt deze klachten tegen te gaan. Deze screenprotector is dus zeer geschikt voor smartphone schermen waar je gedurende de dag veel op kijkt. De nachtstand die standaard op je smartphone zit zorgt voor een gele gloed, deze beschermfolie heeft dit niet.

Conclusie

Alle My Shape screenprotectors beschermen goed tegen stoten en krassen. De oppervlakkige krassen verdwijnen vanzelf van je scherm dankzij het zelfherstellend vermogen in de beschermfolie. Diepe krassen blijven wel zichtbaar, net als bij een glazen screenprotector. Je ziet de verschillen vooral aan de speciale functies zoals een blauw licht filter, een antibacteriële laag of in de transparantie. Zo is de Anti-Bluelight screenprotector aanbevolen voor intensieve schermgebruikers. De Anti-Fingerprint screenprotector is geschikt voor apparaten die je vaak buiten gebruikt. Wil je vieze vlekken voorkomen? Dan is een de antibacteriële screenprotector een goede keuze.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.186 beoordelingen