The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Charlotte

Vergelijk de Nespresso Vertuo Plus met de Vertuo Plus Deluxe

In onderstaand artikel leggen wij jou haarfijn uit hoe de Plus verschilt van de Deluxe. Dankzij het draaibare waterreservoir van de Plus (1,2 liter) en van de Deluxe (1,8 liter) passen beide varianten in elke keuken en woonkamer. Daarentegen verschillen de Vertuo’s het meest in design. Zo heeft de Deluxe een chromen afwerking en kies je tussen een rond design van Krups of een cilindervormige van Magimix.

Vergelijking Nespresso Vertuo Plus en Nespresso Vertuo Plus Deluxe

Nespresso Vertuo Plus Nespresso Vertuo Plus Deluxe
Waterreservoir Waterreservoir van 1.2 liter Waterreservoir van 1.8 liter
Materiaal Kunststof Kunststof en metaal
Afwerking Glanzend Mat en glanzend

Inhoud waterreservoir

Nespresso Vertuo Plus: klein waterreservoir

Woon jij in een klein huishouden en vind je het geen probleem om regelmatig het waterreservoir bij te vullen? Dan is de Vertuo Plus geschikt voor jou. Met een vol waterreservoir van 1,2 liter zet je circa 8 Gran Lungo’s zonder deze bij te vullen. Let er tijdens het zetten van grote koffies wel op, dat het vullen van het waterreservoir een stuk harder gaat. Het waterreservoir verschuif je naar de kant waarop jij ‘m het handigst vindt staan.

Nespresso Vertuo Plus Deluxe: groot waterreservoir

Voor degene die minder vaak het waterreservoir wil bijvullen, is de Vertuo Plus Deluxe geschikt. Je zet met een waterreservoir van 1,8 liter 12 Gran Lungo’s, zonder het reservoir bij te vullen. Ook hier geldt dat zodra je grotere koffies zet, je sneller het waterreservoir moet bijvullen. Je verschuift het waterreservoir rondom de machine, zodat jouw Vertuo overal op het keukenblok past.

Verschilend design

Nespresso Vertuo Plus: neutraal

De Nespresso Vertuo Plus is gemaakt van kunststof en heeft een glanzende afwerking. Met het compacte formaat en draaibare waterreservoir past de machine op ieder zijn aanrecht of tafel. Het fraaie design is te verkrijgen in het wit, zwart en rood.

Nespresso Vertuo Plus Deluxe: zilveren rand

De Nespresso Vertuo Plus Deluxe is gemaakt van kunststof en metaal. Zo heeft de Deluxe chromen details en heeft de toevoer voor koffiecups een zilveren randje. De matte afwerking van de Deluxe serie maakt de koffiezetapparaten stoer. Deze serie is te verkrijgen in de kleuren titan, zwart en zilver.

Nespresso Krups versus Nespresso Magimix

Krups: rond design

Zodra je voor een Nespresso Vertuo gaat, kies je uit een Krups of een Magimix. Tussen deze 2 merken zit geen verschil op de manier van koffiezetten, alleen in het design. Je herkent de Vertuo’s van Krups aan hun ronde design. De Krups Vertuo’s zijn er in verschillende kleuren, namelijk zwart, titan, zilver en wit.

Magimix: cilinder design

Wat het onderscheid tussen de Krups en Magimix is, is dat de modellen qua uiterlijk van elkaar verschillen. De Magimix Vertuo’s hebben een cilinderachtige vorm en zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zoals rood, zwart en titan.

Conclusie

Qua koffiezetten proef jij geen verschil tussen beide Vertuo’s. Het grootste verschil zit ‘m in het design. De Nespresso Plus Deluxe heeft een luxere uitstraling met chromen details terwijl de Plus een neutralere uitstraling heeft. Daarnaast verschilt de inhoud van het waterreservoir. Zo haal je 8 Gran Lungo’s uit het volle waterreservoir van de Plus en 12 stuks uit de Plus Deluxe. De Vertuo’s van Krups hebben een rond design en die van Magimix hebben een cilinderachtige vorm.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.090 beoordelingen