The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Robyn

Vergelijk Fitbit Premium met Fitbit Coach

Met Fitbit Premium lanceert Fitbit een geavanceerd gezondheidsprogramma voor Fitbit gebruikers. Het is een ander soort dienst dan Fitbit Coach. Waar Coach focust op beweging en workouts, biedt Premium meer inzicht in je gezondheid en het effect van die workouts. We vertellen je in dit artikel graag meer over de verschillen en overeenkomsten tussen de 2 Fitbit diensten.

Vergelijking Fitbit Premium en Fitbit Coach

Fitbit Premium Fitbit Coach
Workouts volgen Ja Ja
Persoonlijk trainingadvies Ja Ja
Gedetailleerde slaapanalyses Ja Nee
Advies om nachtrust te verbeteren Ja Nee
Advies over voeding Ja Nee

Sporten

Fitbit Premium: workouts en gepersonaliseerde adviezen

Fitbit Premium: workouts en gepersonaliseerde adviezen

Fitbit Premium biedt gepersonaliseerde workouts aan. Op basis van jouw activiteiten zie je standaard in de Fitbit app hoe jouw workouts effect hebben op je gezondheid. Dankzij gegevens als verbrande calorieën zie je met Fitbit Premium wanneer je goed bezig bent met sporten en wat beter kan. Sportschema's en fitnessprogramma's worden aangepast op jouw conditie, gezondheid en agenda. Die programma's zijn samengesteld door sport- en gezondheidsexperts. Met Fitbit Premium heb je dus geen excuses meer om niet vaker te sporten.

Fitbit Coach: workout video's

Fitbit Coach: workout video's

De Fitbit Coach app is gemaakt voor zowel beginnende als gevorderde sporters. In de app vind je tientallen workout video's. Er zijn workouts waarmee je jouw balans verbetert en oefeningen waarmee jij je gewrichten niet te veel belast. Ben je graag buiten? Dan is een trailrun training iets voor jou. Is het slecht weer of sport je liever in de sportschool? Ook daar zijn workouts voor. Je doet verschillende oefeningen op een loopband of een roeimachine. In de video's zie je precies hoe je de oefeningen goed uitvoert.

Gezondheid

Fitbit Premium: meer inzichten in je slaap en gewoonten

Fitbit Premium: meer inzichten in je slaap en gewoonten

Met Fitbit Premium krijg je nog beter inzicht in je slaap. Zo ontvang je gedetailleerde slaapanalyses waarin je ziet wanneer je bijvoorbeeld in REM slaap was. Ook biedt Fitbit Premium programma's die je helpen om beter te slapen. Met die programma's ontwikkel je gewoontes die voor een goede nachtrust zorgen, zoals op tijd je telefoon wegleggen. Naast slaapgegevens analyseert Premium ook je dagelijkse beweging. Zo zie je precies hoeveel stappen je in een week hebt gezet en of dat beter of slechter is dan je gemiddelde.

Fitbit Coach: geen slaap gegevens

Fitbit Coach: geen slaap gegevens

Omdat Fitbit Coach vooral gericht is op beweging en actief zijn, vind je in de Coach app geen gegevens over je slaap. Wel zijn er workouts en programma's om je spieren te ontspannen en te stretchen. Je doet warm-up sessies en cool-down sessies ook in de app.

Voeding

Fitbit Premium: suiker- en zoutgewoonten verbeteren

Fitbit Premium: suiker- en zoutgewoonten verbeteren

Ben je een echte zoetekauw en vind je het moeilijk om de snoeppot te laten staan? Of eet jij een zak pinda's in 1 keer leeg omdat ze zo lekker zout zijn? Fitbit Premium helpt je bij het ontwikkelen van gezonde suiker- en zoutgewoonten. Met begeleide programma's leer je goed omgaan met calorieën en dankzij dagelijkse tips en trucs houdt Fitbit Premium je bij de les.

Fitbit Coach: geen voeding bijhouden

Fitbit Coach: geen voeding bijhouden

Met Fitbit Coach is het niet mogelijk je voeding bij te houden. Fitbit horloges tellen wel je calorieën en je ziet in de Coach app ook hoeveel calorieën je verbrandt met een workout. Dat aantal verbrande calorieën gebruikt Fitbit Coach om je persoonlijke adviezen te geven over gezond eten en trainen.

Conclusie

Fitbit Premium motiveert je om verder te gaan dan alleen genoeg bewegen. Deze Fitbit dienst geeft je meer inzicht in je gezondheid dan Fitbit Coach. Premium biedt ook workouts en trainingsprogramma's aan, zoals Fitbit Coach. Daarnaast krijg je uitgebreide analyses van je slaap en eetpatroon met Fitbit Premium. Door dagelijkse tips en adviezen verbeter jij je slaap- en eetgewoonten.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.273 beoordelingen