The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Manon

Vergelijk de GoPro HERO 7 White met de HERO 7 Silver en de HERO 7 Black

Ben je benieuwd naar wat het verschil is tussen de GoPro HERO 7 White, Silver en Black? De kleur is namelijk niet het enige verschil tussen de 3 modellen. In dit artikel zet ik de verschillen en overeenkomsten tussen de GoPro HERO 7 White, Silver en Black op een rij. Zo bepaal je gemakkelijk welke geschikt is voor jou.

GoPro HERO 7 Silver

gratis statief
4K met 30 frames per seconde | 10 megapixel foto's | Waterdicht tot 10 meter | Beeldstabilisatie
219,-
op voorraad

Pluspunten

  • Je neemt gedetailleerde beelden op in 4K kwaliteit met 30 frames per seconde.
  • Met de WDR functie worden donkere schaduwen en overbelichte delen van je foto achteraf gecorrigeerd.
  • De Full HD beelden vertraag je 2 keer tot scherpe slow motion beelden.

Minpunten

  • Het is niet mogelijk om de accu te verwijderen.
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

GoPro HERO 7 Black

gratis accu
4K met 60 frames per seconde | 12 megapixel foto's | Waterdicht tot 10 meter | Geavanceerde beeldstabilisatie
309,-
niet meer leverbaar

Pluspunten

  • Met de HyperSmooth beeldstabilisatie neem je zeer stabiele videobeelden op.
  • In Full HD neem je video's op met 240 fps, die je tot 8 keer vertraagt tot scherpe slow motion opnames.
  • Dankzij de HDR functie worden verschillende belichtingen van 3 foto's in evenwicht gebracht en gecombineerd tot 1 goed belichte opname.

Minpunten

  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Vergelijk de GoPro HERO 7 White met de HERO 7 Silver en de HERO 7 Black

HERO 7 White HERO 7 Silver HERO 7 Black
Beeldkwaliteit QHD en Full HD 4K, QHD en Full HD 4K, QHD en Full HD
Aantal fps in 4K - 30 60
Aantal fps in Full HD 60 60 240
Beeldstabilisatie Ja Ja Ja, geavanceerd
HDR foto's Nee Nee Ja
GPS Nee Ja Ja
Accu Ingebouwd Ingebouwd Uitneembaar
Livestreamen Nee Nee Ja

Beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit HERO 7 White

HERO 7 White: quad HD

Je neemt met de HERO 7 White video's op in Quad HD kwaliteit. Deze resolutie van 1440p heeft 4 keer zoveel pixels als Full HD. Hierdoor zijn je videobeelden scherp. Je filmt met 60 frames per seconde. Om slow motion beelden op te nemen, film je in Full HD met 60 fps. Je vertraagt de beelden maximaal 2 keer. Wanneer je foto's maakt met de action camera, doe je dat met 10 megapixels en 15 beelden per seconde.

Beeldkwaliteit HERO 7 Silver

HERO 7 Silver: 4K 30 fps

Met de HERO 7 Silver leg je gedetailleerde 4K videobeelden vast met 30 frames per seconde. Deze beeldkwaliteit is het hoogst. In Quad HD en Full HD kwaliteit film je met 60 frames per seconde. Net als bij de HERO 7 White vertraag je de opnames maximaal 2 keer, waardoor je slow motion beelden creëert. Met de WDR functie worden donkere schaduwen en overbelichte delen van je foto gecorrigeerd. Hiervoor hoeft de camera maar 1 foto te maken.

Beeldkwaliteit HERO 7 Black

HERO 7 Black: 4K 60 fps

Net als de HERO 7 Silver, beschikt de HERO 7 Black ook over de hoogwaardige 4K videoresolutie. Je neemt met de Black daarentegen beelden op met 60 frames per seconde. Hierdoor zijn je beelden vloeiender. In Full HD neem je video's op met 240 frames per seconde. Je vertraagt deze video's tot 8 keer, zodat je extremere slow motion beelden creëert. Dankzij de HDR functie worden verschillende belichtingen van 3 foto's in evenwicht gebracht en gecombineerd tot 1 goed belichte opname.

Beeldstabilisatie

Beeldstabilisatie HERO 7 White

HERO 7 White: standaard beeldstabilisatie

Dankzij de videostabilisatie in de HERO 7 White maak je stabiele opnames tijdens buitenactiviteiten. Je zet bijvoorbeeld je GoPro op je helm tijdens het skiën of monteert hem op je mountainbike. De stabilisator zorgt ervoor dat bewegingsonscherpte door trillingen zo veel mogelijk wordt verminderd. Hierdoor maak je eenvoudig opnames van je acties.

Beeldstabilisatie HERO 7 Silver

HERO 7 Silver: standaard beeldstabilisatie

Net als de HERO 7 White is de HERO 7 Silver voorzien van videostabilisatie. Dit staat garant voor vloeiende videobeelden. Hierdoor worden trillingen die gedetecteerd worden tijdens je buitenactiviteiten verminderd. Je neemt de action camera mee tijdens het duiken of skiën en maakt stabiele opnames.

Beeldstabilisatie HERO 7 Black

HERO 7 Black: geavanceerde beeldstabilisatie

Met de HyperSmooth stabilisatie van de HERO 7 Black maak je de meest stabiele opnames. Hierdoor lijkt het alsof je een stabiliserende gimbal gebruikt. De action camera voorspelt je bewegingen en corrigeert de beweging van de camera, waardoor je vloeiende beelden opneemt. Dit is handig wanneer je van sporten houdt met veel actie en beweging.

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak HERO 7 White

HERO 7 White: ingebouwde accu

Je bedient de HERO 7 White op 2 manieren: via het touchscreen of met de stembediening. De stembediening is vooral handig wanneer je geen hand vrij hebt. Op deze manier maak je toch foto's of video's met de GoPro. Met de fototimer maak je gemakkelijk een selfie. Het is niet mogelijk om de accu uit de action camera te halen. Wanneer de accu leeg is, moet je GoPro eerst opgeladen worden voordat je verder kunt filmen.

Gebruiksgemak HERO 7 Silver

HERO 7 Silver: ingebouwde accu

Ook de HERO 7 Silver bedien je met het touchscreen of met je stem. Door op het scherm te tikken en te vegen, stel je verschillende modi in. Wanneer je jouw handen vrij wilt hebben tijdens je activiteit, gebruik je de spraakbediening. Je maakt eenvoudig een groepsfoto of selfie met de fototimer. Net als bij de HERO 7 White is het niet mogelijk om de accu te verwijderen om de GoPro op te laden.

Gebruiksgemak HERO 7 Black

HERO 7 Black: uitneembare accu

Wat betreft de bediening kan de HERO 7 Black hetzelfde als de White en Silver. Je bedient de action camera eenvoudig via het touchscreen en de stembediening. Het voordeel van de HERO 7 Black is dat de accu uitneembaar is. Op het moment dat je accu leeg is, vervang je hem voor een reserve accu. Je gaat vervolgens direct verder met filmen en fotograferen.

Conclusie

De GoPro HERO 7 White en Silver zijn beide geschikt voor actieve vakanties en buitensporten. Beginnende videografen nemen met de HERO 7 White scherpe beelden op. De HERO 7 Silver is geschikt voor gevorderde videografen die gedetailleerde 4K video's willen maken. Daarnaast maak je Full HD slow motion opnames. Veeleisende videografen kiezen voor de GoPro HERO 7 Black. Hiermee maak je de meest stabiele en vloeiende 4K opnames van extreme sporten. Daarnaast maak je slow motion beelden van de beste kwaliteit.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.849 beoordelingen