The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jonna

Vergelijk de TomTom Start, TomTom Via en TomTom Go

TomTom staat bekend om het bieden van de ultieme rijervaring. Het gebruiksgemak, de veiligheid en het stressvrij rijden staan centraal bij alle navigatiesystemen van TomTom. De TomTom START, TomTom VIA en TomTom GO series zijn bekende toestellen onder de autonavigatiesystemen. Maar welk model sluit het best aan op jouw wensen? Op het eerste gezicht zie je niet veel verschil, maar qua functionaliteiten zijn deze modellen wel degelijk verschillend van elkaar. In dit artikel lees je hier meer over.

Samengevat: de verschillen

TomTom START TomTom VIA TomTom GO
Verkeersinformatie via Los verkrijgbare TMC kabel Via smartphone (GPRS) Via ingebouwde SIM (GPRS)
Handsfree bellen Nee Ja Ja
Rijbaanbegeleiding Ja Ja Ja
Flitspaalverklikker 3 maanden gratis 3 maanden gratis 3 maanden gratis
Smartphone notificaties Nee Ja Ja
Kaartupdates Gratis Gratis Gratis
Updates via Wi-Fi Nee Ja Ja

TomTom START

TomTom START

De TomTom START navigatiesystemen zijn betaalbaar en eenvoudig in gebruik. De toestellen worden ook wel de instapmodellen van TomTom genoemd. Deze modellen beschikken over alle basisfuncties die je nodig hebt om op je bestemming aan te komen. Zo ontvang je gratis kaartupdates, waardoor de nieuwste wegen altijd op je TomTom START staan. Ook beschikken de TomTom START modellen over eenvoudige rijbaanbegeleiding. Dit helpt je bijvoorbeeld bij het voorsorteren op de juiste weghelft om een afslag te halen. Met de TomTom START is het ook mogelijk om live verkeersinformatie te ontvangen over files, maar hiervoor heb je wel een losse TMC kabel nodig.

TomTom VIA

TomTom Via

Wil je ook handsfree bellen met je TomTom navigatiesysteem? Bekijk dan de TomTom VIA modellen. Deze navigatiesystemen beschikken over dezelfde functies als de TomTom START modellen, maar hebben ook een bluetooth verbinding. Hierdoor gebruik je je navigatiesysteem ook als carkit. Ook halen deze toestellen draadloos verkeersinformatie binnen via de internetverbinding van je smartphone. Word je onderweg gebeld? Dankzij de Speak & Go spraakbesturing neem jij belangrijke telefoontjes in de auto aan, terwijl je veilig je handen aan het stuur houdt.

TomTom GO

TomTom Go

De TomTom GO navigatiesystemen zijn uitgerust met de meest geavanceerde functies. Zo kunnen de TomTom GO modellen tekstberichten van je smartphone voorlezen. Naast kaartupdates, beschikken de TomTom Go modellen ook over gratis flitspaalverklikkers. Zo weet je waar er flitsers en trajectcontroles op je route zijn. Ook onthoudt het systeem jouw rijgewoonten en kan het je bestemming voorspellen als je van huis weggaat. Handig, want dat bespaart `s ochtends weer tijd. Met de meegeleverde magnetische houder bevestig je het systeem snel en eenvoudig. Zo ga je binnen een paar seconden de weg op.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.695 beoordelingen