The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Dewy

Advies over iPad hoezen van Apple

Apple iPad is een flinke investering. Een flinke investering waar je veel plezier van hebt. Je neemt iPad vaak mee op pad, bijvoorbeeld naar je werk of onderweg in de trein. Ook thuis krijgt je iPad geen rust. Waarschijnlijk is 'ie ook erg geliefd bij je kinderen. Om je dierbare iPad te beschermen, heb je een goede hoes nodig. Je wilt immers geen gebarsten scherm. Met een stevige hoes om je iPad geef je hem met een gerust hart aan je kinderen en beschadigt hij niet in je tas. Maar voor welke hoes ga je dan? Wij helpen je kiezen.

De verschillende Apple iPad hoezen

Apple Smartcover

Apple Smartcover

Met een Smartcover bescherm je alleen de voorkant van je iPad. Wanneer je de hoes opent, is je iPad direct klaar voor gebruik. Doe je 'm weer dicht? Dan gaat iPad direct in sluimerstand. Super handig aan deze hoes, is dat het niet alleen een hoes is. Je gebruikt de hoes namelijk ook als standaard voor je iPad. Zo zet je hem handig neer als je bijvoorbeeld een artikel leest of video kijkt. De Smartcover is in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Er zit dus altijd wel een kleur voor jou bij.

 • Je gebruikt deze hoes ook als standaard voor je iPad.
 • Je hoeft je iPad niet uit de hoes te halen om hem te gebruiken.
 • Om je iPad op te laden, hoef je de hoes er niet af te halen.
 • Met een Smartcover bescherm je enkel de voorkant van je iPad, de achterkant blijft onbeschermd.
Apple Sleeve

Apple Sleeve

Wil jij je iPad beschermen, maar vind je het ook prettig om het dunne en slanke design in je handen te hebben? Berg je iPad dan op in deze sleeve wanneer je hem niet gebruikt. Deze stijlvolle sleeve is gemaakt van hoogwaardig leer en de kwaliteit is net zo mooi als je iPad zelf. De voering van de sleeve is gemaakt van zacht microvezel. Daarnaast beschikt de sleeve over een houder voor je Apple Pencil zodat je 'm altijd bij de hand hebt. Deze hoes is alleen geschikt voor iPad Pro 10,5 en 12,9 inch.

 • Deze hoes beschikt over een extra houder voor je Apple Pencil.
 • In een sleeve bescherm je zowel de voor- als achterkant van je iPad.
 • Om je iPad te gebruiken, haal je hem uit de sleeve, je iPad is dan dus onbeschermd.
Apple Smart Keyboard

Apple Smart Keyboard

Typ je veel op je iPad? Dan is het Smart Keyboard het ultieme accessoire voor jou. Deze hoes bestaat namelijk uit een volledig toetsenbord. Wanneer je hem dichtklapt, functioneert het toetsenbord als dunne lichte cover voor je iPad. Zowel de stroomvoorziening als het dataverkeer tussen iPad en het Smart Keyboard verlopen via de Smart Connector. Je hebt dus nooit batterijen nodig voor je toetsenbord. Bevestig je het Smart Keyboard aan je iPad? Dan is het toetsenbord direct klaar voor gebruik.

 • Je typt prettig op het toetsenbord van volledig formaat.
 • Het materiaal van het toetsenbord voelt prettig aan en biedt tevens bescherming tegen stoffen en vloeistoffen.
 • Dankzij de Smart Connector hoef je het Smart Keyboard niet te koppelen of op te laden.
 • Het Smart Keyboard biedt geen volwaardige bescherming voor je iPad.


© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.317 beoordelingen