The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Daan

De verschillen tussen Tile bluetooth trackers

Met een bluetooth tracker van tile vind je jouw waardevolle spullen eenvoudig terug wanneer ze kwijtraken. Je bekijkt de locatie van een bluetooth tracker in de app, schakelt een alarm in of vindt je eigen telefoon terug met behulp van de tracker. Er zijn verschillende Tile trackers voor verschillende gebruikssituaties. In dit artikel leggen we je de verschillen tussen de verschillende producten uit, zodat jij het juiste model kiest.

Tile bluetooth trackers: de verschillen

Tile Sticker Tile Slim Tile Mate Tile Pro
Gebruikssituatie Afstandsbediening, camera, koptelefoon Portemonnee, binnenzak, laptop of tablet Sleutelbos, rugzak of halsband van je huisdier Sleutelbos, backpack, laptoptas
Afmetingen 27 x 7,3 millimeter 86 x 54 x 2,4 millimeter 35 x 35 x 6,2 millimeter 42 x 42 x 6,5 millimeter
Bereik 46 meter 61 meter 61 meter 122 meter
Volume Normaal Luid Luid Zeer luid
Batterij Ingebouwd (levensduur 3 jaar) Ingebouwd (levensduur 3 jaar) Verwisselbaar (levensduur 1 jaar) Verwisselbaar (levensduur 1 jaar)
Waterdichtheid Spatwaterdicht Spatwaterdicht Waterdicht Waterdicht

Tile Sticker en Tile Slim

Tile Sticker

Tile Sticker

De Tile Sticker is de kleinste variant uit de collectie van Tile. Je plakt deze tracker op een klein voorwerp, zoals de afstandsbediening. Het volume van het alarm en het bereik van de tracker zijn minder dan bij de andere trackers. Hij heeft een ingebouwde batterij en is spatwaterdicht. Dit maakt hem vooral geschikt voor het terugvinden van voorwerpen die niet nat worden. De ingebouwde batterij gaat zo’n 3 jaar mee. Hierna is de Sticker aan vervanging toe.

Tile Slim

Tile Slim

Het formaat van de Tile Slim maakt hem geschikt voor in je portemonnee of binnenzak. Je kan er ook voor kiezen om hem met de plakrand op je laptop of tablet te bevestigen. Het volume en bereik van de Tile Slim is wat beter dan bij de Sticker, maar minder dan dat van de Tile Pro. Houd er ook rekening mee dat de tracker alleen spatwaterdicht is. De ingebouwde batterij gaat ongeveer 3 jaar mee en is niet te vervangen.

Mate en Pro

Tile Mate

Tile Mate

De Tile Mate heeft een opening waarmee je hem aan een sleutelring vastmaakt. Hiervoor past hij aan je sleutelbos, maar maak je hem ook aan een rugzak of de halsband van je hond vast. Het bereik van 61 meter en het geluidsniveau zijn gelijk aan dat van de Tile Slim. Voordeel van de Tile Mate is dat deze tracker waterdicht is en een verwisselbare batterij heeft. Bij normaal gebruik gaat de batterij 1 jaar mee, waarna je deze eenvoudig vervangt.

Tile Pro

Tile Pro

Voor je meest waardevolle spullen gebruik je de Tile Pro. Deze tracker heeft net als de Mate een opening waarmee je hem aan een sleutelring vastmaakt. Zo past hij aan je sleutelbos, maar bijvoorbeeld ook aan je backpack op vakantie. Het bereik en volume van de Tile Pro is het beste van de Tile collectie. Hierdoor vind je spullen ook op grotere afstanden terug. Deze tracker is ook waterdicht en heeft een verwisselbare batterij die 1 jaar meegaat.

Conclusie

Welke Tile bluetooth tracker je kiest, is afhankelijk van je budget en je wensen. De goedkoopste Tile Sticker heeft het minste bereik en de minst luide sirene, maar een handig formaat voor kleine apparaten in huis. De Tile Slim is specifiek geschikt voor je portemonnee of voor platte apparaten. Voor het terugvinden van je sleutelbos of handtas gebruik je de Tile Mate. Wanneer je een tracker zoekt met meer bereik, bijvoorbeeld voor op reis, kies je voor de Tile Pro.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.075 beoordelingen