Geschreven door Bob

Welke accessoires heb je nodig voor je Samsung Galaxy S21?

Je haalt het meeste uit je Samsung Galaxy S21 als je ook de juiste accessoires hebt. Met de goede snellader laad je jouw toestel in een mum van tijd op. Op een draadloze lader leg je naast je smartphone ook je oordopjes of smartwatch. Een hoesje beschermt jouw S21 tegen beschadigingen en vuil. Hier helpen we je met het uitkiezen van je S21 accessoires.

Een oplader

S21 oplader met kabel

Samsung levert voor het eerst geen oplader mee met je smartphone. In het doosje bij de S21 serie zit alleen een usb C naar usb C oplaadkabel. Dat is een speciale snellaadkabel die niet op oude usb A opladers past. Als jij alleen opladers met een rechthoekige usb A poort hebt, heb je sowieso een nieuwe oplader nodig. Met de juiste snellader laad je jouw S21 in 1 uur op. Zonder snelladen duurt dat ruim 2 uur.

Een hoesje

S21 hoesje

Bescherm je S21 met een hoesje en zorg dat jouw toestel er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Een back cover bedekt alleen de achterkanten en zijkanten van je toestel. Kies een book case als je ook je touchscreen wilt beschermen. Samsung maakt daarnaast bijzondere hoesjes, zoals led covers met lampjes die oplichten in een patroon dat je zelf instelt. Of ga voor een view cover en bekijk de tijd en je batterijstatus zonder je hoesje open te klappen.

Een draadloze oplader

S21 draadloze oplader

Met een draadloze oplader laad je jouw S21 op zonder dat je hoeft te rommelen met kabels. Zo houd je jouw nachtkastje of bureau opgeruimd. Dat lukt zeker met een oplader voor meerdere apparaten. Daar leg je ook je oordopjes en/of je Galaxy Watch op. Houd ook rekening met de laadsnelheid. Met een snelle 15 watt lader zit de batterij van je S21 in 2 uur vol. Langzamere laders doen daar 3 uur over.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.120 beoordelingen