The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

Wat heb je nodig om alles uit je PlayStation 5 te halen?

Er zijn 5 originele PlayStation 5 accessoires, diverse gaming headsets en games, waarmee jij meer uit de speelervaring van je nieuwe console haalt. Het gaat om een gaming headset, DualSense draadloze controller, DualSense oplaadstation, PlayStation media remote en de PlayStation 5 HD camera. Wij helpen je bij het vinden van de beste PS5 accessoires en games voor jou.

Sony PlayStation 5 DualSense draadloze controller

Controller

Met de Sony PlaySation 5 DualSense draadloze controller breng je de game tot leven in je handen. De DualSense controller is voorzien van haptische (voelbare) feedback, waardoor je voelt wanneer je de trekker overhaalt in een shooter. Daarnaast bedien je de DualSense controller gemakkelijk door de symmetrische vorm, grootte en knopindeling.

PlayStation 5 headsets

Headset

Haal alles uit het geluid van je PlayStation 5 games en ervaar 3D geluid met een headset voor de PS5. Als de headset 3D geluid ondersteunt, hoor je muziek en surround sound effecten zoals de makers ze ontwerpen. Dit geldt voor alle PS5 games die 3D geluid ondersteunen.

Sony PlayStation 5 HD camera

Camera

Maak video's en stream in full hd kwaliteit met de Sony PlayStation 5 HD camera. Deze camera met dual breedhoek lenzen beschikt over software waarmee je de achtergrond laat verdwijnen. Zo sta jij in de spotlight van je video. Bovendien stream je gemakkelijk door de camera te bedienen met de 'create' knop op de PlayStation 5 DualSense controller.

Games

Games

Om te gamen op je nieuwe console heb je ook een game nodig. Met een spel als Spider-Man - Miles Morales kruip je in de huid van Marvel's superheld en ga je het kwaad te lijf. Is voetbal meer jouw ding? Start dan een digitaal voetbalseizoen in FIFA 21. Voor de shooterliefhebbers onder de gamers is er de nieuwe Call of Duty: Black Ops - Cold War. Ervaar de grafische kracht van de PS5, wanneer je in 4K resolutie van web naar web slingert of je de bal in het net trapt.

Sony PlayStation 5 oplaadstation

Webcam

Laad je DualSense controllers eenvoudig op met het Sony DualSense oplaadstation. Je klikt maximaal 2 controllers tegelijk op de aansluitingen van het oplaadstation en de accu's worden opgeladen. Bovendien heeft dit oplaadstation hetzelfde ontwerp als de PlayStation 5. Zo past het oplaadstation goed bij je PS5.

Sony PlayStation 5 media remote

Media remote

Met de Sony PlayStation media remote bedien je de PlayStation 5, tv en apps. Deze afstandsbediening bundelt de verschillende apparaten, zodat je ze met één remote bedient. Zo ga je door de menu's van PlayStation en open je Netflix, Disney+, YouTube of Spotify. Ook stel je het volume in met de afstandsbediening. Wissel snel van serie of spoel terug met de knoppen op de remote.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.295 beoordelingen