The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Dorieke

Hoe breid je jouw Ninja blender uit?

Ninja blenders beschikken over een krachtig vermogen en zijn ideaal voor het maken van gladde smoothies. Met de juiste accessoires breid je de mogelijkheden van jouw blender verder uit. Zo maal je bijvoorbeeld koffiebonen of maak je een smoothie voor onderweg. Let wel op, want de accessoires passen niet op elke Ninja blender. Lees verder en ontdek welke accessoires er zijn en hoe je jouw Ninja blender verder uitbreidt.

Hakmolen opzetstuk

Ninja hakmolen opzetstuk

Het Nutri Ninja hakmolen opzetstuk is een handig accessoire voor het hakken en malen van ingrediënten. Zo maal je er bijvoorbeeld koffiebonen en kruiden mee. Je gebruikt het opzetstuk ook voor het maken van verse pesto. Je schroeft de hakmolen gemakkelijk op het voetstuk van de blender. Na gebruik zet je hem gewoon in de vaatwasser. Deze hakmolen is alleen geschikt voor de Ninja BN750EU.

Smoothiebeker 900 ml

Ninja smoothiebeker

De Nutri Ninja smoothiebeker heeft een inhoud van 900 milliliter en gebruik je om in te mixen en uit te drinken. Je vult de beker met ingrediënten en draait hem op het voetstuk van de blender. Wanneer de smoothie klaar is, schroef je de drinkdeksel erop. Zo neem je jouw sapje gemakkelijk mee voor onderweg. De silicone houder om de meeneembeker zorgt voor extra grip. Deze smoothiebeker is alleen geschikt voor de Ninja BN750EU en BN495EU.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.695 beoordelingen