The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Dewy

Wat heeft Apple in maart 2019 aangekondigd?

Op 25 maart 2019 vond het Apple event plaats. Het hele event draaide voornamelijk om nieuwe diensten van Apple, zoals Apple News+ en Apple Arcade. Maar in de dagen naar aanloop van het evenement werden meerdere producten aangekondigd, zoals: iPad Air, iPad Mini, iMac en nieuwe Apple AirPods. Wij zetten alle nieuwe producten voor je op een rijtje.

Apple iPad Mini 5

Apple iPad Mini 5

We hadden al een tijdje niets meer gehoord over iPad Mini, tot nu. Apple heeft namelijk een gloednieuwe iPad Mini aangekondigd: iPad Mini 5. Apple iPad Mini was altijd al geliefd vanwege het kleine formaat en dat is hij nog steeds. Het formaat is namelijk niet veranderd. Zo heeft iPad Mini 5 wederom een 7,9 inch Retina scherm, dit keer wel met True Tone. Ook nieuw is de ondersteuning voor Apple Pencil 1. En ondanks het kleine formaat aan kracht geen gebrek dankzij de snelle A12 Bionic chip.

Apple iPad Air (2019)

Apple iPad Air (2019)

Ook iPad Air had al een tijd geen update gehad, maar daar brengt iPad Air (2019) verandering in. Apple iPad Air heeft een 10,5 inch Retina display en is erg licht van gewicht. Zo weegt iPad Air minder dan 500 gram en is hij slechts 6,1 millimeter dik. Ook iPad Air heeft aan kracht geen gebrek, dankzij de A12 Bionic chip die we ook vinden in iPad Mini. En net als iPad Mini, is ook iPad Air compatibel met Apple Pencil (1e generatie). Zo maak je van iPad Air je eigen digitale kladblok.

Apple iMac (2019)

Apple iMac (2019)

Naast de nieuwe iPad modellen, kreeg ook iMac een update. Apple iMac (2019) komt in de volgende maten: iMac 21,5 inch met 4K-display en iMac 27 inch met 5K-display. Het design van iMac is onveranderd, maar achter dit design gaat wel een stuk meer snelheid schuil. De Intel Core processors van de 8e en 9e generatie maken iMac sneller dan ooit. Daarnaast zorgt de nieuwe Radeon Pro 500X videokaart ervoor dat graphics er nog spectaculairder uitzien. En op de nieuwe 4K- en 5K-displays komen al je beelden tot leven.

Apple AirPods 2

Apple AirPods 2

En als laatste, maar zeker niet de minste update, zijn Apple AirPods 2 aangekondigd. AirPods 2 beschikken over de gloednieuwe H1-koptelefoonchip. Voordelen van deze chip? Een snellere en stabielere draadloze verbinding met al je devices. Op Apple AirPods 2 activeer je Siri met de woorden "Hé Siri" dankzij de nieuwe chip die het herkent als je tegen je AirPods praat. Daarnaast is er nu een nieuwe draadloze opbergcase beschikbaar. Niet alleen je AirPods laden draadloos op, maar de case dus ook.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.739 beoordelingen