The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Robyn

Wat is Apple Authorized Service Provider (AASP) bij Coolblue?

Coolblue is Apple Authorized Service Provider (AASP). Dat betekent dat je bij ons terecht kunt als je problemen hebt met een van je Apple apparaten. Een AASP bedrijf is namelijk een bedrijf dat van Apple reparaties en andere services mag aanbieden aan Apple gebruikers. In dit artikel vertellen we je meer over AASP en de services die we bieden in onze winkels.

Wat is AASP bij Coolblue?

Wat is AASP bij Coolblue?

Coolblue is door Apple goedgekeurd om services en reparaties aan Apple klanten aan te bieden. Die reparaties worden gedaan door gecertificeerde Apple technici. Coolblue voldoet aan de door Apple gestelde eisen om Apple Authorized Service Provider te zijn:

  • Gemakkelijk toegankelijke winkels
  • Apple specialisten in de winkels
  • Een representatieve ontvangstruimte
  • Veilige werkruimtes voor reparaties

De voordelen van AASP

Voordelen van AASP

Is het scherm van je gloednieuwe iPhone gebarsten of krijg jij je MacBook niet meer aan? Met dat soort problemen ga je langs bij een AASP winkel van Coolblue. Bij een AASP winkel krijg je dezelfde reparatie kwaliteit als bij een Apple winkel. Voor reparaties worden alleen originele Apple onderdelen gebruikt, dus de kwaliteit van je iPhone blijft behouden. Ook als Apple terughaalacties of reparatieprogramma's heeft voor bepaalde Apple producten kun je hiermee langs bij een AASP winkel van Coolblue.

Reparatie in een Coolblue winkel

Reparatie in een Coolblue winkel

Is jouw iPhone toe aan een nieuw scherm? Kom langs bij een van onze AASP Coolblue winkels. Wij repareren jouw Apple producten naar de standaard van Apple zelf en met originele Apple onderdelen. Je mag van ons de service verwachten die je bij Apple ook krijgt. Maak online een afspraak voor je reparatie of kom langs in een van onze winkels.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.695 beoordelingen