The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Robyn

Wat is Apple Watch Nike?

Apple Watch Nike is een smartwatch voor sporters. Houd je workouts bij en krijg inzicht in je progressie met de Nike Run Club en Nike Training. Apple Watch Nike is waterdicht, dus zwemsessies houd je ook gemakkelijk bij. We vertellen je meer over Apple Watch Nike en wat jij ermee kunt.

Nike modellen

Apple Watch Nike 44 mm 40 mm

Apple Watch Nike is beschikbaar in 2 verschillende modellen. Het verschil zit 'm in de grootte van de horlogekast. Je hebt, net als bij de normale Apple Watch, keuze uit een horlogekast van 40 of 44 millimeter. De kast van 40 millimeter is geschikt voor een polsomtrek van 13 tot 20 centimeter. De 44 millimeter horlogekast past op een polsomtrek van 14 tot 22 centimeter. De aluminium horlogekast is beschikbaar in de kleuren Zilver en Space Gray.

Sporten & fitness

Apple Watch Nike sporten fitness

Met Apple Watch Nike staat jouw gezondheid centraal. De standaard geïnstalleerde Nike Run Club-app begeleidt je tijdens het hardlopen. Een topatleet coacht je door middel van audioberichten. Hardlopen wordt nog leuker dankzij de speciale Nike afspeellijsten via Apple Music. Tijdens het lopen heb je vanaf je Apple Watch Nike inzicht in je tempo, afgelegde afstanden en hartslag. Met de Nike Training app krijg je toegang tot meer dan 185 work-outs. Al je spiergroepen train je met begeleiding vanaf je pols.

Wijzerplaten

Apple Watch Nike wijzerplaten

Op Apple Watch vind je al een grote collectie wijzerplaten. Bij Apple Watch Nike zijn daar nog meer speciaal ontworpen wijzerplaten aan toegevoegd. Felgekleurde wijzerplaten tonen je de tijd zowel digitaal als analoog. Zo kies jij je eigen stijl.

Horlogebandjes

Apple Watch Nike horlogebandjes

Voortaan sport je ook in het donker veilig. Apple en Nike bieden een reflecterend, geweven sportbandje. De nylon draden in het bandje reflecteren wanneer er licht op schijnt. Naast het geweven bandje zijn er voor Apple Watch Nike geperforeerde sportbandjes van fluorelastomeer, een duurzaam, flexibel en tegelijkertijd zacht materiaal. De gaatjes in het ontwerp zorgen voor extra ventilatie waardoor het bandje ook tijdens het sporten prettig zit.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.770 beoordelingen