The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Caitlin

Wat is Bosch VarioPerfect?

Met Bosch VarioPerfect kies je tussen sneller wassen of energiezuiniger wassen. De SpeedPerfect optie laat je tot 65% sneller wassen, waardoor je kleding snel weer schoon is. Met EcoPerfect optie was je energiezuinig en bespaar je daardoor op je energiekosten. Je leest hier wat dit jou oplevert.

SpeedPerfect: snel wassen

SpeedPerfect knop Bosch wasmachine

Met de SpeedPerfect functie was je kleding tot wel 65% sneller dan met het normale programma. Handig, wanneer jouw favoriete kleding in de was ligt, terwijl je die in de avond aan wil. Ook wanneer je kleding alleen muf ruikt, gebruik je het snelle programma. Houd er wel rekening mee dat je de trommel maar voor de helft vult. Ook verbruikt de SpeedPerfect functie meer energie dan een standaard programma.

EcoPerfect: energiezuinig wassen

EcoPerfect knop op de wasmachine

Heb je geen haast en was je liever energiezuinig? Kies dan voor de EcoPerfect functie. Hiermee was je op een lagere temperatuur, waardoor je op de energiekosten bespaart. Ondanks de lage temperatuur wordt je kleding wel goed schoon. Houd er wel rekening mee dat dit programma langer duurt.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.270 beoordelingen