The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Dewy

Wat is de Apple Smart Battery Case?

De Apple Smart Battery Case is een telefoonhoesje met geïntegreerde batterij. Met de Apple Smart Battery Case verleng je de batterijduur van je iPhone en bescherm je hem tegelijkertijd tegen vallen en krassen. Je leest hier waarom het een goed idee is om een telefoonhoesje met geïntegreerde batterij aan te schaffen.

Geïntegreerde batterij

Geïntegreerde batterij Smart Battery Case

Wat dit telefoonhoesje zo bijzonder maakt, is de geïntegreerde batterij. De Smart Battery Case was er al eerder voor onder andere iPhone 6, maar het design en de bult op de achterkant zijn nu iets verfijnder geworden. De batterij is beter weggewerkt in het hoesje. Al zit er natuurlijk nog steeds een soort 'bochel' aan de achterkant op de plek waar de batterij zich bevindt.

Beschermt je iPhone

Apple Smart Battery Case Wit

De Smart Battery Case bescherm mijn iPhone. De zachte microvezels aan de binnenkant beschermen mijn toestel tegen krassen. Aan de buitenkant zorgt de silicone afwerking ervoor dat iPhone prettig aanvoelt in mijn hand. Daarnaast biedt het de nodige grip waardoor het toestel niet uit mijn hand glijdt. Dankzij het scharnier van zacht elastomeer plaats ik iPhone eenvoudig in het hoesje en haal ik hem er gemakkelijk weer uit. Ik hoeft dus niet bang te zijn dat het hoesje mijn toestel beschadigt.

Smart Battery case opladen

Smart Battery case opladen

Voordat ik plezier heb van de lange batterijduur, eerste even de case opladen. Ik sluit de Lightning naar usb kabel van iPhone aan op de Lightning connector van de Battery Case. Het andere uiteinde sluit ik aan op de lichtnetadapter en het stopcontact. Ik gebruik een adapter van 18 watt of hoger. Wanneer de case laadt, zie ik een oranje lampje. Wordt het lampje groen? Dan is de case opgeladen. Ik kan de case ook opladen terwijl mijn iPhone in de hoes zit. Dan laden iPhone en de case tegelijkertijd op.

Oplaadstatus controleren

Oplaadstatus Smart Battery Case

Ik schuif mijn iPhone van boven naar beneden in de hoes. Via de bovenkant haal ik hem er ook weer uit. Zit iPhone in de case? Dan controleer ik de nieuwe oplaadstatus op het toegangsscherm (foto links). De status wordt tevens weergegeven wanneer ik het hoesje aansluit op een stroombron of wanneer ik de case loskoppel van een stroombron. Zit mijn iPhone in de case? Dan controleer ik de slimme oplaadstatus in de dagweergave op mijn iPhone (foto rechts).

Ondersteuning voor draadloos opladen

Smart Battery Case draadloos opladen

Voor het eerst heeft de Smart Battery Case nu ook ondersteuning gekregen voor Qi-draadloos opladen. Dat houdt in dat ik de case - en mijn iPhone dus ook - oplaad met een Qi-lader. Het hoesje kan overigens nog sneller worden opgeladen met opladers die geschikt zijn voor usb pd (usb power delivery). Dankzij draadloos laden hoef ik mijn iPhone met daaromheen de hoes alleen maar op een draadloze oplader te leggen om ze vervolgens tegelijkertijd op te laden.

Conclusie

De Smart Battery Case is bedoeld voor iedereen die de batterijduur van iPhone niet genoeg vindt. Sjouw je altijd een powerbank mee? Of ben je geregeld wanhopig op zoek naar een stopcontact in de trein? Dan is deze case geschikt voor jou. Als eerst biedt het hoesje bescherming aan je iPhone. Daarnaast zorgt de geïntegreerde batterij er dus voor dat je de batterijduur van iPhone verlengt. Zo had iPhone Xs eerst een gesprekstijd van 20 uur, maar mét Smart Battery Case tot wel 33 uur.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.297 beoordelingen