The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jan

De beste instap Xbox One gaming setup

De Xbox One S is vooral geschikt voor beginnende gamers. Met de accessoires op deze pagina maak je je eerste setup compleet, of je nu graag race- of sportgames speelt of liever je vijanden verslaat in de nieuwste shooter. Op deze pagina lees je wat je allemaal nodig hebt om thuis te gamen.

Xbox One S

Xbox console

De Xbox One S is de opvolger van de de oorspronkelijke Xbox One en heeft een flink aantal verbeteringen meegekregen. Zo is de One S 40 procent kleiner dan de oude Xbox One en heeft hij een ingebouwde voeding. Ook dankzij de meegeleverde 3e generatie controllers is dit een prima instapmodel als je op zoek bent naar een nieuwe console.

Games

FIFA op een Xbox One.

Op de Xbox One S speel je de nieuwste games in 4K die uitkomen voor deze console. Denk bijvoorbeeld aan FIFA 20, Red Dead Redemption of Borderlands 3. Of je nou gek bent op shooters, of dat je liever een sterke verhaallijn volgt in het Wilde Westen van Red Dead Redemption, de Xbox One S ondersteunt de populairste games.

Controllers

Xbox One met controller.

De Xbox One S ondersteunt tot wel 8 controllers, zodat je met zijn achten tegelijkertijd gamet. Met een paar extra controllers geniet je meer van je console. Met 4 controllers organiseer je thuis bijvoorbeeld al een echte FIFA party, waarbij je met óf tegen elkaar speelt.

Extra opslag

Opslag Xbox One met Xbox One controller en Xbox One console.

Speel je veel verschillende games, dan raakt je Xbox One S natuurlijk al snel vol. Kies daarom bij je setup een externe harde schijf om al je spellen en savegames op te slaan. Zo speel je zo veel games als je wilt en heb je altijd genoeg ruimte voor je savegames. Een ander groot voordeel is dat je die savegames meeneemt als je buiten de deur gaat gamen, bijvoorbeeld bij je vrienden.

Opladers voor controllers

Xbox One accu's in oplader met Xbox One console.

Zul je net zien. Zit je lekker te gamen, is je controller leeg. En nergens een kabel te vinden natuurlijk. De oplossing is een lader die je naast je Xbox zet. Daarmee laad je de batterijen van controllers na gebruik meteen weer op. Zo ben je ze nooit meer kwijt en speel je meteen weer verder.

Televisie

Jongen speelt FIFA op Xbox One.

Voor het gamen op je Xbox zijn vooral de resolutie, kleurweergave en input lag van je televisie van belang. Kies voor een 4K televisie met een zo laag mogelijke input lag. Daardoor weet je zeker dat je games zo mooi mogelijk worden weergegeven en dat je zonder vertraging speelt. Kies een televisie met de volgende eigenschappen:

  • Maximaal 50ms reactietijd
  • 4K resolutie


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.428 beoordelingen