The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jan

De Xbox One gaming setup voor de mooiste ervaring

Met je Xbox One X de beste spelervaring in huis halen doe je zo! Met deze gaming setup is het één en al audiovisueel genieten.

Xbox One X

FIFA op Xbox.

Het maximale uit je Xbox games halen betekent eigenlijk 2 dingen: een zo hoog mogelijke resolutie en het benutten van HDR. Gelukkig heeft Microsoft precies daarvoor de Xbox One X aan zijn arsenaal toegevoegd.

Gaming headset

Gaming headset op hoofd jongen.

Mooi beeld is één ding, maar met het juist geluid maakt de sfeer van je games zó meeslepend dat je er volledig in op gaat. Of het geeft je net even dat ene voordeel op je tegenstander die jou vanuit een onverwachte hoek probeert te besluipen. Een goede gaming headset is dan ook zeker een investering waard. Kies er een met de volgende eigenschappen:

  • Surround sound

Snellere laadtijden

Externe opslag bij Xbox One.

Twee van de weinige dingen die je tegenwoordig echt nog weerhouden om van je games te genieten zijn de lange laadtijden en gigantische patches bij de nieuwste games. Gelukkig ondersteunt de Xbox One externe opslagapparaten, dus je prikt er zo een paar terabyte bij.

Controllers

Gamen met Xbox One controller.

De Xbox One X ondersteunt tot wel 8 controllers, zodat je met zijn achten tegelijkertijd gamet. Met een paar extra controllers geniet je meer van je console. Met 4 controllers organiseer je thuis bijvoorbeeld al een echte FIFA party, waarbij je met óf tegen elkaar speelt.

Televisie

FIFA spelen op Xbox One.

De laatste keuze is misschien ook wel een van de belangrijkste. Optimaal genieten van elk grafisch hoogstandje heeft in ieder geval een aantal eisen: een resolutie van 4K, een degelijk formaat en ondersteuning voor HDR. Een goede televisie voor gaming heeft de volgende eigenschappen:

  • 4K resolutie
  • HDR ondersteuning
  • Maximaal 50ms reactietijd


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.380 beoordelingen