The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Kasper

De beste Xbox One gaming setup voor online games

Wil je online gamen met je Xbox One X? Zoek niet verder, want met deze console en accessoires ben je in één keer klaar om het online tegen de rest van de wereld op te nemen.

Xbox One S

Xbox One console.

Zonder Xbox One zit online gamen er natuurlijk niet in. Heb je dus nog geen console, dan is het zaak deze eerst te kopen. Natuurlijk wil je ook het maximale uit je games halen: daarom kies je voor een Xbox One S. De Xbox One S is de opvolger van de de oorspronkelijke Xbox One en heeft een flink aantal verbeteringen meegekregen. Zo is de One S 40 procent kleiner dan de oude Xbox One en heeft hij een ingebouwde voeding.

Gaming headset

Gaming headset op hoofd jongen.

Met een goede headset op je hoofd maak je online gaming nog leuker. Niet alleen ga je volledig op in de game zonder gestoord te worden door je omgeving, je chat ook eenvoudig met je mede gamers via Xbox Live. Wat ook wel fijn is, is als de headset comfortabel blijft zitten als je hem uren achter elkaar op je hoofd hebt. Een goede headset heeft de volgende eigenschappen:

  • Surround sound

Opladers voor controllers

Accu's in oplader Xbox One controller.

Niks is zo irritant als een lege controller tijdens een multiplayer ronde. Juist daarom wil je je controllers altijd opgeladen hebben. Gelukkig zijn er speciale opladers voor je controllers.

Televisie

FIFA spelen op Xbox One.

Net zo onmisbaar als de Xbox zelf is uiteraard een televisie om je games op te projecteren. Omdat de Xbox One S HDR ondersteunt, wil je dat de monitor of de televisie dit ook heeft. En dan het liefste in 4K. En of je nu snelle of wat tragere games speelt, een lage input lag voorkomt haperingen op het scherm. Een goede televisie voor je Xbox One heeft de volgende eigenschappen:

  • Maximaal 20ms reactietijd

Monitor

Gaming monitor.

Een monitor heeft een lagere input lag dan een televisie. Zo reageer je sneller op je tegenstanders. Dat zie je terug in je resultaten. Een goede monitor voor het spelen van online spellen op je Xbox One heeft de volgende eigenschappen:

  • 24 of 27 inch schermdiagonaal
  • 60 hertz verversingssnelheid
  • 1ms reactietijd (supersnel)


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.590 beoordelingen