The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Dorieke

Wat is een smart blender?

Een smart blender is een blender met slimme eigenschappen die je verbindt met jouw smartphone. Zo weeg je ingrediënten direct in de blenderkan en heb je recepten met voorgeprogrammeerde instellingen. In dit artikel leggen we alle functies en de voor- en nadelen van een smart blender uit. Zo beslis je gemakkelijk of een smart blender iets voor jou is.

Dit is een smart blender

Een smart blender is een krachtige blender met slimme functies. Zo weegt de blender ingrediënten af en stopt hij automatisch wanneer de timer gaat. Een smart blender heeft een bijbehorende app die je aan de blender verbindt. In de app vind je voorgeprogrammeerde recepten waarbij de juiste snelheid en mixtijd al zijn bepaald. Het verschilt per smart blender welke functies in de app zitten of op de blender zelf. Bij sommige blenders heb je extra accessoires nodig voor bijvoorbeeld het wegen.

Hoe een smart blender werkt

blender met interne weegschaal en smartphone

Je verbindt de blender met de bijbehorende app via bluetooth aan jouw smartphone. In de app kies je een recept uit dat je wilt maken. Je weegt de ingrediënten in de blenderkan met behulp van de app en de geïntegreerde of bijbehorende weegschaal. De app of blender geeft de mixtijd aan en de blender stopt automatisch met mixen als de timer is afgelopen. Daarnaast haal je ook inspiratie uit de app voor nieuwe bereidingen.

De voor- en nadelen

smart blender met rood fruit

Het grootste voordeel is dat je tijd bespaart, doordat de blender voor jou nadenkt. Je hoeft de juiste snelheid en mixtijd niet meer uit te zoeken. Inspiratie voor recepten heb je, dankzij de app, altijd bij de hand. Je weegt ingrediënten gelijk in de blenderkan af wat niet alleen tijd, maar ook afwas scheelt. Oftewel het maken van bijvoorbeeld een smoothies wordt super makkelijk door de slimme functies. Een nadeel is dat smart blenders aanzienlijk duurder zijn dan gewone blenders.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.735 beoordelingen