The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Tamara

Waarom kies je voor een smart speaker?

Smart speakers of ook wel slimme speakers genoemd. Je hebt er vast weleens van gehoord, maar wat is het nu precies en hoe werkt het? Waarom zou je een smart speaker in huis moeten hebben? Ik leg het je graag uit in dit artikel.

Hoe werken smart speakers?

Smart speakers

Smart speakers zijn speakers die samenwerken met andere smart speakers en slimme apparatuur zoals lampen en thermostaten. De speakers geven je ook informatie over je agenda, het weer, files en het nieuws. Smart speakers bedien je via een spraakassistent zoals Google Assistent. Heeft de speaker een ingebouwde spraakassistent, dan bedien je al je apparatuur via spraakopdrachten. Is de speaker compatibel met een spraakassistent? Dan kun je de speaker spraakgestuurd bedienen als je een andere speaker in huis hebt met spraakassistent.

Waarom moet ik een smart speaker kopen?

Google Home speaker

Vergeleken met andere speakers hebben smart speakers een aantal voordelen:

  • Je bedient je muziek in het hele huis draadloos via spraakopdrachten.
  • Door vragen te stellen aan de slimme speaker ben je continu op de hoogte van je agenda, het weer, het nieuws, huidige files en nog veel meer informatie.
  • Via de smart speaker bedien je spraakgestuurd ook andere smart apparatuur in huis, zoals je lampen, thermostaat en keukenapparatuur.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 18.890 beoordelingen