The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Esmee

Wat is een stormparaplu?

Bij harde windvlagen of fikse regenbuien houdt een stormparaplu jou droog. De speciaal ontworpen vorm en het extra stevige materiaal zorgen ervoor dat zelfs bij onverwachte windstoten de paraplu heel blijft. Ben je op zoek naar een geschikte stormparaplu die past bij jouw wensen en smaak, bijvoorbeeld van Senz°, dan helpen we je met dit artikel graag verder.

Stormparaplu's

Stormparaplu's

Een stormparaplu is anders dan een normale paraplu. Waarom? Allereerst positioneert de paraplu zich zo in de wind dat hij niet snel kan omklappen. Door de asymmetrische vorm zweeft de paraplu namelijk op de wind. Zo blijf jij tot een windkracht van maximaal 100 km per uur moeiteloos droog. Daarnaast zijn stormparaplu's steviger en van duurzamer materiaal gemaakt. Hierdoor gaat de paraplu jaren mee en hoef je niet gauw een nieuwe te kopen.

Senz: de originele stormparaplu

Senz stormparaplu's

Senz° is het innovatieve brein achter de eerste stormparaplu zoals je deze tegenwoordig veelvuldig in het straatbeeld ziet. En dat is niet gek, want met haar stormparaplu’s heeft het merk al verschillende design-awards gewonnen. Dankzij de asymmetrische vorm zweeft de paraplu op de wind en klapt hij niet snel om. Zo ben je dus niet alleen beschermd tegen regen maar ook tegen flinke windstoten.

Populaire modellen

Senz Original Stormparaplu

Senz° Original

De Senz° Original is de eerste stormparaplu van Senz°: zo ontworpen dat hij niet snel omklapt, zelfs niet wanneer het stormt. Je opent de paraplu door het hendelgedeelte omlaag te schuiven. Sluiten doe je automatisch met één druk op de knop.

Senz Manual Stormparaplu

Senz° Manual

De Senz° Manual heeft veel weg van de Original stormparaplu. De paraplu is van lichtgewicht en gemakkelijk met één hand vast te houden. Het verschil zit 'm in de opening en sluiting, want dit doe je met de Manual beide handmatig.

Senz Automatic Stormparaplu

Senz° Automatic

De Senz° Automatic is één van de meest gebruiksvriendelijke stormparaplu uit het assortiment van Senz. De paraplu heeft namelijk extra sterke scharnieren en opent en sluit met één druk op de knop.

Senz Automatic Deluxe Stormparaplu

Senz° Automatic Deluxe

De Senz° Automatic Deluxe gaat nog een stapje verder. Hij is opvouwbaar en heeft luxe details, zoals het leren handvat. Net zoals de Automatic paraplu open en sluit je de paraplu met één druk op de knop.

Senz° XXL

De Senz° XXL is de grootste paraplu in het Senz assortiment: fijn om met zijn tweeën onder te schuilen. Ook deze paraplu is stormbestendig en klapt niet om, zelfs niet bij windkracht 10.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.115 beoordelingen