The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Wat heb je aan een ASKO wasdroger met stoom?

Met een ASKO wasdroger met stoom ben je extra snel klaar met strijken. Het stoomprogramma vermindert kreukels in je was. Je overhemden komen dankzij de stoom relatief glad uit de trommel. Zo trek jij je favoriete outfit snel weer aan. Je leest hier wat je aan een ASKO wasdroger met stoom hebt.

ASKO wasdroger met stoom kopen

Warmtepompdroger | 9 kg vulgewicht | Energieklasse A++ | Bouwkwaliteit: topklasse
1.249,-
tijdelijk uitverkocht
  • De stoomfunctie vermindert kreukels in je was met stoom.
  • Je droogt de was van 5 personen of meer dankzij de ruime trommelinhoud.
  • Het condenswater voer je direct af met een afvoerslang.
  • Droogt met een droogtijd van ruim 3,5 uur minder snel.

Vermindert strijkwerk

ASKO stoom

Met de ASKO stoomfunctie besteed je minder tijd aan het strijken van je wasgoed. Door stoominjecties en een milde warme lucht verdwijnen de kreukels en worden ze voorkomen. Zo strijk je al je wasgoed glad zonder je strijkbout te gebruiken. Ook delicate stoffen, zoals een zijden blouse, zijn geschikt voor het stoomprogramma. Bekijk wel voor de zekerheid eerst de labels in je kleding. Mag het kledingstuk niet in de droger? Gebruik dan ook het stoomprogramma niet om krimpen te voorkomen.

Frist gedragen wasgoed op

ASKO Steam Refresh

Met ASKO Steam Refresh fris je muffe kleding op met stoom. Dit is een ideaal programma wanneer je je licht gedragen broek of shirt alleen even wilt opfrissen voor je etentje. Met warme lucht en stoom verwijdert het Steam Refresh programma oude geuren uit je kleding, zoals sigarettenrook en deodorant. Zo heb je fris ruikend wasgoed zonder het eerst te wassen. Dit is niet alleen snel, maar ook nog eens beter voor je favoriete outfits.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.583 beoordelingen