The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Wat kenmerkt het design van een ASKO wasdroger?

Met een ASKO wasdroger haal je Scandinavisch design in huis. Je herkent dit aan het strakke ontwerp. Een ASKO wasdroger is stevig en gebruiksvriendelijk. Door de Soft Drum trommel van rvs blijft je was langer mooi en gaat je droger langer mee. Je leest hier alles over het design van een ASKO wasdroger.

Strak ontwerp

ASKO wasdroger

Een ASKO wasdroger kenmerkt zich door het strakke design. Hiermee kies je bewust voor functionaliteit. De droger heeft een minimalistisch, maar stijlvol uiterlijk. Bij het kopen van een ASKO wasdroger heb je keuze uit een wit of een rvs model. Een rvs droger trekt extra de aandacht dankzij het roestvrij staal. Het hd kleurendisplay biedt keuze uit 99 talen. Je kiest met de draaiknop een programma voor onder meer beddengoed. Met de overige knoppen stel je bijvoorbeeld in hoe droog je was moet zijn.

Soft Drum trommel

ASKO droogtrommel

Alle ASKO wasdrogers hebben een Soft Drum trommel van roestvrij staal. Je favoriete outfit slijt minder snel dankzij het cirkelvormige patroon in de trommel. De speciale wandstructuur beperkt de wrijving met je was en zorgt voor een betere luchtstroom. Op deze manier droogt je was gelijkmatig. Door de zogeheten meeneemribben beweegt je was meer, waardoor de lucht hier beter bij komt. Je bespaart zo tijd en energie.

Trommelverlichting

ASKO wasdroger

Een aantal wasdrogers van ASKO heeft trommelverlichting. Door de heldere led verlichting zie je zelfs in het donker geen sok over het hoofd. Behalve de trommel is ook de deuropening verlicht. Dit zorgt ervoor dat je altijd goed zicht hebt op je was. Alle ASKO wasdrogers hebben een extra ruime trommelopening. Je stopt hier je beddengoed soepel in en haalt dit er gemakkelijk uit.

Wasmachine en droger set

ASKO wasmachine en wasdroger

Een ASKO wasdroger matcht goed met een ASKO wasmachine. Of je nu voor wit of rvs gaat. Door het strakke uiterlijk van beide machines vullen deze elkaar aan. Om je wasdroger veilig op je wasmachine te plaatsen, koop je een ASKO tussenstuk. Bijvoorbeeld één met een uittrekbare strijkplank van ASKO. Hiermee maak jij je kastruimte multifunctioneel en heb je altijd een strijkplank in de buurt.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.343 beoordelingen